Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na starcie chciałbym wszystkim powiedzieć „Cześć” z faktu tego że jestem tutaj nowy. Mam problem malutki z moim shotgunem „Double Eagle M47 Long”, nie chce wspominać tutaj o sile jaka jest potrzebna by ruszyć spust, bo z tego co czytałem można wnioskować że „ten typ tak ma”. Mój problem tkwi w naoliwieniu w/w gana, nie mogę sobie poradzić z rozebraniem osłon! Odkręciłem wszystkie śrubki jakie są tylko możliwe a i tak nie mogę go otworzyć by dotrzeć do tłoka, sprężyny itd. itd. Czy one są jeszcze sklejane ? ... Kto posiada, lub kto wie jak dotrzeć do serca M47 proszę o podpowiedź i pomoc! ... Z góry dziękuję i przepraszam za ten „dla Was” banalny problem przez który ja chyba osiwieje na dzień dzisiejszy ze złości... :cry: :evil:

Posted

Moim zdaniem przeoczyłeś jakąś drobną śrubke bo nic nie jest sklejone ani przybite gwoździem :wink:

Ja mam pytanie z innej beczki.

Rozkręciłem go rozłożyłem naprawiłem usterke(zatkana lufa przez moje niedbalstwo) i teraz pytam się jak go złożyć? Dokładnie jak złożyć tą blokadke spustu i gdzie wszystkie najdrobniejsze części powinny się znaleźć?

Mile widziane zdjęcia "bebechów" :wink:

thx i pzdr

Posted

A mnie zaraz szlag trafi jak sie nie nauczycie czytac archiwum. Temat rozkrecania tej repliki a szczegolnie poprawnego jej skladania byl wielokrotnie walkowany na tym forum.Przeczytajcie caly watek o tej replice i bedziecie wiedzieli wszystko na teraz i na przyszlosc.

Jako pomoc nie bedzie dla Was odpowiedz: OPIS JEST NA FORUM i to zarownio w dziale speżynowe jak i Tanie repliki sprezynowe..tylko trzeba ruszyc myszka i poszukac. :evil: