radek666 Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ...mianowicie: jak go rozłożyć ?? Wiem, że to głupie pytanie, być może bardziej pasujące do forum dla zielonych, ale tutaj chyba też pasuje, i liczę na szybką odpowiedź :) Quote
_Inferno Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 A do czego się chcesz dostać? Na części pierwsze nigdy go nie rozkładałem, ale np. sam magazynek albo body to i owszem :) Quote
psovaty Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 wyjmij (=wypchnij od prawej strony) ten dzyndzel, co robi za "bezpiecznik" (w oryginaale jest zwalniaczem zatrzasku zamka chiba); potem zdejmij zamek (powinien się zsunąć w kierunku wylotu lufy) i już; w środku możesz spkojnie rozłożyć zamek; nie powinno być problemu ze złożeniem go (ja nie miałem) pozdrawiam Quote
radek666 Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 Wielkie dzięki, o to mi chodziło^^ Quote
coopex Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 A ja mam takie pytanko: jak to wszystko złożyć z powrotem? Czy mam to wszystko upchnąć do zamka. Mowa o lufie, sprężynie itd. Nie widziałem, ja to wszystko było ułożone na początku, gdyż pistolet rozpadł mi się, bo gdy go rozkładałem po raz pierwszy, szarpnąłem za mocno za bezpiecznik, i wszystko powypadało. Quote
Recommended Posts