FoReX Posted September 14, 2024 Report Posted September 14, 2024 Hej! Szukam swojej pierwszej repliki AEG w stylu AR-15, która sprawdzi się zarówno w lesie, jak i w CQB, wolę dłuższe repliki ~75-85 cm, z kolbą SF, łatwą wymianą sprężyny i wbudowanym mosfetem, w cenie około 600-750 zł, chociaż z ceną jestem elastyczny. Myślałem nad: Lub czymś z serii EDGE. Quote
dwa_cztery_cztery_cztery Posted September 14, 2024 Report Posted September 14, 2024 Specny są ok ale seria Core to polimerowe korpusy, możesz chcieć coś z metalowym korpusem. Podobnej klasy są repliki od DE, ceny też podobne i niektóre warianty są interesujące. Sprawdź jeszcze repliki od G&G na promce u GFa, też są warte uwagi. Quote
Huba_lbn Posted September 14, 2024 Report Posted September 14, 2024 Jakbym miał dziś kupować replikę do 700 zł brał bym jakąś eMkę od DE. Jak trochę więcej ~900 to metalową DE lub Specne z Asterem Quote
Elco Posted September 17, 2024 Report Posted September 17, 2024 Zdecydowanie polecam emkę od DE. Dodatkowo polimerowy korpus nie jest zły (lżejsza replika). W DE polimerowy korpus nie jest taki jak np w spartac gdzie body pękało od dynamicznego spojrzenia na replikę. Quote
Osa87 Posted October 17, 2024 Report Posted October 17, 2024 Moja pierwsza repka to specna arms sa e21 z kolba SF. Dla mnie długość dobra - do rozgrywek w cqb właśnie. Tylko kolba już wymieniona bo mało miejsca na baterie było. Na razie w stocku, wszystko działa ok - tak mi się wydaje. Jeszcze muszę wyczuć hopka do końca bo chyba za mało podkręciłem. Cena ok 1 tys. Quote
Recommended Posts