Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

jakaś nowa wersja tego co już było omawiane, cena nawet ta sama. poszukaj tematu o kamizelce OMEGA i kopiach takowej.

ja od siebie dodam, że warto jak za tą cenę. wiem bo mam :)

• 2 weeks later...
Posted

Ja uzywalem tej kamizelki, jest wygodna i nie jest w niej gorąco. Co do magazynków to nie jestem pewnien czy wejdą do ladwnicy, ja uzywalem magów ale od mp5 i bylo gites, ale jak mowilem nie wiem jak jest z magami kałacha mogą sie okazac za szerokie.

Posted

Przesyłka doszła i teraz moge podzielić sie z wami wiadomościami o tej kamizelce. A wiec wykonanie jest dosyc dobre, posiada 4 ładownice do których wsadzimy po 1 magazynku do m4/m15/m16 i jedna z boku do ktorej wsadzimy 2 magi, w sumie mozemy do niej zapakowac 6 magazynkow.Od wewnątrz sa dwie duze kieszenie, mozemy tam włożyć jakąś mape albo zeszyt. Po lewej stronie na gorze sa dwie kieszenie chyba na granaty, a po prawej taka podłużna kieszonka, nie wiem do czego słuzy . To wszystko co narazie moge powiedziec o tej kamizelce.

Posted

Że tak powiem, lekki bullshit. Do każdej z tych ładownic zmieszczą się 2 magi. (Wiem, bo braciak ma taką i sam ostatnią strzelankę biegał z bodajże 8 magami, z czego wszystkie trzymał w przednich ładownicach.)

Posted

Może rozmawiamy o innych kamizelkach bo do tej do ktorej link jest podany w tytułowym poście to nie wsadzisz dwóch magów do jednej ładownicy... Mam tą kamizelke i wiem co mówie.

Posted

Regulacja na ramionach może być tylko zmniejszana ;)

dlatego na max. 185 cm. Teksty o krasnoludkach możesz

sobie darować.

Mam ją u siebie od wczoraj, próbowałem wcisnać dwa magi (M4/M16)

do jednej ładownicy, ciężka sprawa. Nawet do LBV było łatwiej.

Nie udało mi się tego zrobić, ale skoro piszecie ze sie da to

będe kombinował :)

Posted
Gecko ma rację, dwa magi do seri m4/m16 do jednej ładownicy wcisnąć ciężko.

Ciężko, oj ciężko... ale po kilku próbach się udało.

Trzeba jednak dodać ze magi nie wejdą do końca ładownic

(w niczym to nie przeszkadza) i wyciągnąć jest je trudno.

Z czasem pewnie sie wyrobi/rozciągnie. Nie ma problemu z włożeniem

dwóch magów do ładownicy skrajnie po prawej.

• 1 month later...
Posted

Wiem, dlatego podsumowując sprawe z ładownicami w tej kamizelce to ma ona 4 ładownice po 1 magazynku i jedna na 2 wiec w sumie wejdzie 6. Mi tyle wystarczy :).

[ Dodano: 06 Sie 2006 23:54 ]

Wracając do magazynków do AK-47. Próbował ktoś wsadzić do tej kamizelki owe magazynki? Ja niestety nie mam możliwości spróbować, a już nie długo będę zmieniać broń i nie wiem czy właśnie nie na AK-47.