Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam za double post.

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak zamontować w tej mp5 komorę Hop Up CA i gumkę silikonową Guardera? Niby udało mi się te części zamontować ale broń zacina się po kilku strzałach nawet na "wyłączonym" HU.

Posted

Ok, już wszystko działa! Hop up świetnie podkręca ( a nawet za świetnie).

Problem leżał w lufie- jednak stockowa nie pracuje zbyt dobrze z "normalnym" hop upem :) Tak czy inaczej dzięki wszystkim za pomoc.

• 5 months later...
Posted (edited)

Witam chce zakupić spręzyne M110 Guardera i dla pewności prowadnice ale nie wiem na jaką prosił bym o link.

Edited by msk1
  • 2 years later...
Posted

Witam mam mały problem z mp5J od jg. Mianowicie pluje kulkami na 1 metr bądź 2 metry. I się zastanawiam co może być tego przyczyną. Rozłożyłem gb i sprawdziłem, wszystko ok. Wziołem się za lufę i komorę i też jest ok. Aż wpadłem na ciekawy pomysł wyjołem gb od mojego beryla v.3 podczepiłem do lufy z komora od mp5iątki i podpiolem magazynek zręcznie trzymając to wszystko do kupy.I tu cud kulki zaczeły latać jak należy czyli na jakieś 30m :zastanawia: :icon_biggrin: Więc teraz pasował by ten sam efekt w mojej mp5iątce. Równiez odkryłem że kulki niemaja nic do tego(G&G) Proszę o pomoc znawców pięknej empi.

Posted

Ok już zrobiłem. Problem polegał na dużej nieszczelności tłoka, jakby był za mały i były luzy i nie dociskał do cylindra głowicą. Wymiana tłoka i doszczelnienie układu przywróciły empi stare dobre osiągi! :icon_biggrin:

• 2 months later...
Posted (edited)

Siema mam mp5 sd6 JG. Czy można do niej akumulator 9,6 v dać? czy za szybko mi się ona nie zepsuje?

Głównie mi chodzi o szybkostrzelność w niej.

Edited by czerwo