Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wracając do mundurów woodlanda owszem są dwa rodzaje nie pamiętam nazw ale różnią się przewagą kolorów brązowego lub zielonego nawet gdzieś na wmasg w dziale mundu i oporządzenie było to napisane

Posted
Wracając do mundurów woodlanda owszem są dwa rodzaje nie pamiętam nazw ale różnią się przewagą kolorów brązowego lub zielonego nawet gdzieś na wmasg w dziale mundu i oporządzenie było to napisane

Chuja, a nie dwa rodzaje, jest jeden woodland na szmatach i oporządzeniu, przestańcie prawić te herezje :)

Posted

Z ERDLem ci sie popier... W tym temacie kilka razy juz wyjasniono, ze Woodland byl tylko jeden

Posted

Mam do sprzedania Krylon cena jednej puszki to 35 zł. ma ona masę 340 g czas schnięcia ok. 1 minuty. jęsli ktoś chce kupić to zadźwoncie do mnie na mój numer 504 325 401. pod telefonem jestem dostępny całą dobę.

• 1 month later...
Posted
Albo przy pomocy np modelarskiego rozpuszczalnika do farb akrylowych. Krylon po potraktowaniu odpowiednim specyfikiem tez jest ladnie usuwalny

Właśnie, to zależy co w Military.pl maja na myśli pisząc "usuwalne" o tamtych farbach. Czy schodzą "od tak" czy też po potraktowaniu odpowiednim specyfikiem.

Posted

A jak działa remover na abs ? Znajomy malarz mył karabin czymś, co uzywa do samochodów i okazało się, że tworzywo się rozpuszcza ( staje się czymś pomiędzy gumą a lepikiem :/ ).

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 5 weeks later...