Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH] Biedrusko, 6 lipca 2002

Recommended Posts

Posted

GWNh informuje niniejszym, że organizuje manewry na poligonie w Biedrusku k/Poznania w dniu 6 lipca br. Wszystkie zainteresowane ekipy i osoby serdecznie zapraszamy. Postaramy się zapewnić świetną zabawę w oparciu o wcześniej przygotowane scenariusze.

Prosimy o wczesniejsze zaawizowanie wizyty w Poznaniu, abyśmy mogli przesłać opis trasy oraz podać punkt zborny.

Oczekujemy bardzo serdecznie

pozdrawiam

Wit

Posted

Na mocy nadanego mi pełnomocnictwa deklaruje obecność wrocławskiej Bravo 1. Co do liczebności - nie mogę nic narazie stwierdzić, ale jak zwykle będzie to nie mniej niż 6 osób. A poza tym szykują nam się nowi rekruci...

P.S. Witaj Kogood! Kupe lat się nie widzieliśmy (strzelaliśmy). Mam nadzieję, że jedziesz jutro (w sobotę) z nami do Opola?

• 2 weeks later...
Posted
Czy jest mozliwos wypozyczenia sprzetu?? Jesem z okolic Poznania i chetnie sprobowal bym AS...

Takiej mozliwości niestety nie ma

Posted

Dziekuje wszystkim za milo spedzony czas

Idac za chwalebnym przykladam Lodzi i Poznania moze czesciej organizowac "ogolnopolskie" imprezy bez koniecznosci ubierania ich w forme zlotu (bardziej swobodna i dowolna formula).

Jezeli tylko porozumim sie z FA i Yellnetem moze uda sie przygotowac cos w W-wie (prosze nie traktowac tego jako deklaracje/obietnice jedynie jako probe)

Posted

Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę i atmosferę.

Pomysł na przyszłość w nawiązaniu do wypowiedzi Yasiek'a - przewidujmy spotkania spontaniczne w taki sposób, by wszyscy uczestniczyli także w wieczornej części "walki", gdyż daje to dodatkowe walory poznawcze.:).

Swoją drogą, nareszcie wiem z kim będę podejmował ewentualną polemikę na forum, gdyż do wczoraj GuNNer i Yasiek to były dla mnie tylko imiona w sieci. Cieszę się, że będę mógł teraz tym imionom przyporządkować jakże miłe osoby. Bardzo było fajnie Was poznać Chłopaki :D .

Raz jeszcze dziekuję wszystkim za przybycie i wspaniale spędzony czas.

Do kolejnego spotkania i serdecznie pozdrawiam

Wit

Posted

a tak przy okazji - czy ktos znalazl moze taki drobiazg do trzymania zestawu sluchawkowego od radia w uchu. zgubilem prawdopodobnie przy samochodach.

i wielkie dzieki za udana zabawe!

Posted

Witam!!

Ale było świetnie :)kto nie był niech żałuje .

To był czysty Vietnam :))

robaki i upał :)

pyszooooota :))

Pozdrawiam wszystkich grających w Poznaniu:) i dziękuje za zabawę :)

WHOOOOAAA :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...