Wit Posted June 19, 2002 Report Posted June 19, 2002 GWNh informuje niniejszym, że organizuje manewry na poligonie w Biedrusku k/Poznania w dniu 6 lipca br. Wszystkie zainteresowane ekipy i osoby serdecznie zapraszamy. Postaramy się zapewnić świetną zabawę w oparciu o wcześniej przygotowane scenariusze. Prosimy o wczesniejsze zaawizowanie wizyty w Poznaniu, abyśmy mogli przesłać opis trasy oraz podać punkt zborny. Oczekujemy bardzo serdecznie pozdrawiam Wit
WEGA Kogood Posted June 19, 2002 Report Posted June 19, 2002 WEGA w ilosci 3 - 4 osob sie stawi, WHOAA!!
WEGA Maciek Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Na mocy nadanego mi pełnomocnictwa deklaruje obecność wrocławskiej Bravo 1. Co do liczebności - nie mogę nic narazie stwierdzić, ale jak zwykle będzie to nie mniej niż 6 osób. A poza tym szykują nam się nowi rekruci... P.S. Witaj Kogood! Kupe lat się nie widzieliśmy (strzelaliśmy). Mam nadzieję, że jedziesz jutro (w sobotę) z nami do Opola?
The_PiotREX Posted June 21, 2002 Report Posted June 21, 2002 Grupa Reagowania Operacyjno Taktycznego zgłasza swój udział w operacji. 8) Ilość operatorów w stanie najwyższej gotowości: 3 :twisted:
Wit Posted July 3, 2002 Author Report Posted July 3, 2002 Czy jest mozliwos wypozyczenia sprzetu?? Jesem z okolic Poznania i chetnie sprobowal bym AS... Takiej mozliwości niestety nie ma
FA_Jeżyk Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 ja cos wezme dla chetnych - ale nie nalezy sie spodziewac elektrykow. moge pozyczyc bron i okulary, kulki trzeba nabyc droga wymiany srodkow platniczych
yasiek Posted July 7, 2002 Report Posted July 7, 2002 Dziekuje wszystkim za milo spedzony czas Idac za chwalebnym przykladam Lodzi i Poznania moze czesciej organizowac "ogolnopolskie" imprezy bez koniecznosci ubierania ich w forme zlotu (bardziej swobodna i dowolna formula). Jezeli tylko porozumim sie z FA i Yellnetem moze uda sie przygotowac cos w W-wie (prosze nie traktowac tego jako deklaracje/obietnice jedynie jako probe)
Wit Posted July 7, 2002 Author Report Posted July 7, 2002 Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę i atmosferę. Pomysł na przyszłość w nawiązaniu do wypowiedzi Yasiek'a - przewidujmy spotkania spontaniczne w taki sposób, by wszyscy uczestniczyli także w wieczornej części "walki", gdyż daje to dodatkowe walory poznawcze.:). Swoją drogą, nareszcie wiem z kim będę podejmował ewentualną polemikę na forum, gdyż do wczoraj GuNNer i Yasiek to były dla mnie tylko imiona w sieci. Cieszę się, że będę mógł teraz tym imionom przyporządkować jakże miłe osoby. Bardzo było fajnie Was poznać Chłopaki :D . Raz jeszcze dziekuję wszystkim za przybycie i wspaniale spędzony czas. Do kolejnego spotkania i serdecznie pozdrawiam Wit
FA_Jeżyk Posted July 7, 2002 Report Posted July 7, 2002 a tak przy okazji - czy ktos znalazl moze taki drobiazg do trzymania zestawu sluchawkowego od radia w uchu. zgubilem prawdopodobnie przy samochodach. i wielkie dzieki za udana zabawe!
IVAN Posted July 7, 2002 Report Posted July 7, 2002 Witam!! Ale było świetnie :)kto nie był niech żałuje . To był czysty Vietnam :)) robaki i upał :) pyszooooota :)) Pozdrawiam wszystkich grających w Poznaniu:) i dziękuje za zabawę :) WHOOOOAAA :)
Recommended Posts