GAŁA Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 Chodzi mi o smarowanie cylindra, tłoka i "air nozla" oraz oringów w SWD G&G. Zasada działania tej repliki powoduje poważne schłodzenie tych elementów podczas strzelania, co powoduje utratę własności "smarnych" przez preparaty używane przeze mnie z powodzeniem w innych replikach (olejek silikonowy, smar silikonowy, smar z dwusiarczkiem molibdenu) Quote
polch Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Jeśli chodzi Ci o smarowanie elementów gumowych, to może popytaj w sklepach motoryzacyjnych. Jest teraz wiele środków do smarowania uszczelek samochodowych, by na mrozie nie zamarzały i zachowywały swe właściwości. Może to zda egzamin - skoro ich przeznaczeniem jest kontakt z gumą w niskich temperaturach? Quote
Fearie Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Jak chcie smarować guny a przedewszystkim uszczelki na mróz to mam na sprzedaż silikon w spray`u 300ml za 13zł. Załatwiam każda ilość. kontakt fearie@gmail.com Quote
Recommended Posts