Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
kurde,szkoda ze 22mm bo takto znalazłem super lunetke 4x20 za 46zl ale szerokość mocowania 20mm,kurw  

[ Dodano: 18 Maj 2006 18:28 ]

a ta m6 od double eagla to ile(szerokości szyn)ma i jakiej firmy sprzedają na taiwangun.com?

Będzie pasować

Posted

Dzisaj wybieram się na miasto i dam cynk jak jakąś faną lunete upoluje :P

A co do 4X20 to jakaś porażka (nic przez to niewidać, lepszy kolimator)

Posted

W mojej M6 szyna w najszerszym miejscu ma równo 20mm.

Jest nieco podwyższona, dzięki temu na niskim montażu

zamontowałem 50 i jeszcze mnóstwo luzu jest!

Na upartego 56 by weszła :lol:

Posted
thx  

[ Dodano: 20 Maj 2006 18:38 ]

ale to jakies badziewne bo trzeba być zalogowanym i nawet nigdzie tam nie widze czegos w stylu 'sprzedaj"  

[ Dodano: 20 Maj 2006 18:43 ]

zeby to kupić to co trzeba zrobić?

To zwykłe forum ;) Trzeba do mnie napisac na prv. Nie prowadze sklepu w normalnego tego słowa znaczniu :) W razie czego, moje gg jest kilka linijek wyżej/ w profilu/napisz na wmasg prv.

[ Dodano: Sob 20 Maj, 2006 ]

,rudy102 ta luneta 4x20 jest powiedzmy ze"renomowanej" firmy TASCO.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

tasco????????????????????????????? przecież przez to chu..... zobaczysz , miałem tasco lunetę i krzyż mi na mrozie pękł teraz mam zajebistą pancerną lunetę z CG i nie żałuje jej zakupu

Nie to żebym to sprzedawał, ale różnica jekościowa pomiędzy 4x20 a większymy jest znaczna :) Przypadek pęknięcia krzyża na mrozie jest conajmniej... zastanawiający :)

Posted

nie potrafię zrobić zdjęcia, ale to było mnie więcej tak że jedno ramie krzyża zrobiło pyk i odskoczyło do góry i tyle je widziałem, i teraz "krzyż" ma 3 ramiona

Posted

Ciekawe jak, jeśli krzyż składa się z 2 cieniutkich drucików to masz 4 ramiona, jeśli pęknie jeden drucik pozostają tylko 2, także nie wiem jak możesz mieć 3...

Posted
jeśli krzyż składa się z 2 cieniutkich drucików

u mnie były 4 druciki połączone ze sobą wiem bo już ją rozebrałem :mrgreen: , i spenetrowałem dogłębnie :mrgreen:

Posted
teraz mam zajebistą pancerną lunetę z CG i nie żałuje jej zakupu

Mowisz pnacerna z CG? Daj mi ja na 100 srutów na moja wiatrowke a zobaczysz jaka ona pancerna.

Panowie przeciez to asg! Tu nie bedziesz mial za chiny 4 cm na 50 m!

Posted

Co do optyki tasco to u mnie też wypadło jedno ramie. A konkretnie w modelu 3-7 x20 nie ma tam drucikow tylko jest jeden element z bardzo cienkiej blaszki. Dobrze ze wypadł górny element to całośc jeszcze się do czegoś nadaje. Ale przyznam racje średnica 20 to porażka nie sprawdziła się nawet na m16 aeg :? więc na snajperkę zdecydowanie nie polecam niezależnie od firmy.

Posted

Tania optika jest do niczego.Tesz chtialem oscendzit pieniendzy i kupilem TASCO do viatruvki. Raz nivlozilem szrut diabolo i na pruzno trzasknolem i krzyz odpadl. Po rozmontovaniu jusz nemoglem napravit,bo to taky cienka planzeta,ze rozpadla mi se v rence.

Kupte troszecke lepszom optike,nebendete zalovat.

Posted

Nie ma montaży które pasuja tylko na podany wymiar :ściana: Jak masz montaż na 20mm to zapewniam że na 22 mm tez będzie "siedział" solidnie. Więc nie ma różnicy czy 20 czy 22 mm.

Ale nie polecam zakupów optyki z szynami do wiatrówek (11mm) bo te na 100% nie dadza się "posadzić' na szynach typowych dla ASG (20-22mm)

Posted

Eeeee.... Faktyczne :F Niezauważyłem (fi) przed rozmiarem. W każdym razie rozstawe ma dużą. A jak sie wybieracie do sklepu to możecie ze sobą wziąść szyne (można odkręcić) więc niewidze problemu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...