gza Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Witam! Ostatnio znalazłem lufę z gwintem do AEG'ów firmy Tanio-Koba Japan. Czy ktoś to już testował i może coś o tym powiedzieć? pozdro gregor Quote
Medium Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Zasięg jak bez Hop-Up, podobno wyższa celność niż lufy bez Hop-Up bo się kulka wenątrz nie obija 8O :D . Bez sensu. Pozdrawiam Medium Quote
fiolek Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Czy ktos moze ma ta lufe? bo jestem ciekaw jak ona sie bedzie spisywac :D Quote
homik Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Zasięg jak bez Hop-Up' date=' podobno wyższa celność niż lufy bez Hop-Up bo się kulka wenątrz nie obija Shocked Very Happy . [/quote']lufy bez hop-up ? Quote
javelin Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Nowego typu lufa precyzyjnao wewnętrznym gwincie współpracującym z systemem HopUp. Dzięki lufie lot kulki jest bardzo stabilny' date=' a skupienie wręcz idealne.[/quote'] Czyli że niby to gwintowanie współpracuje z HU. Ciekawe. Niech ktoś to kupi i przetestuje :mrgreen: Quote
fiolek Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 No ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem ale wolal bym uslyszec czyjas relacje.Jak ona sie sprawuje i wogole:P Quote
szalony jack pirat Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Widziałem, strzelałem. Nie dało się stwierdzić różnicy między tym, a Systema 6.04. Poza tym, że Tanio Koba nakręcała kulkę troche w bok :D, ale to podobno kwestia dobrej regulacji HU. Ogólnie zbędny bajer, napewno żadne przełomowe rozwiązanie. Dobrze złożony AEG TM trafia w kartkę A5 z 20m i to jest wynik, który trudno poprawić, bo odchylenia wynikające z pogody itp, a nie z samej lufy są większe o rząd. Quote
Recommended Posts