Tropiciel Posted August 26, 2006 Report Posted August 26, 2006 Krylon jest drogi bo jest anty refleksyjny w noktowizorach czyli w noktowizorach rzeczy pomalowane krylonem nie świecą jak normalne munduryczy broń dlatego krylonem maluje się pojazdy samoloty broń a nawet spotkałem się z tym że USSF maluje oporządzenie krylonem poszukaj w sklepach samochodowych sprayów o wybranych matowych kolorach
thor_ Posted August 26, 2006 Report Posted August 26, 2006 broń dlatego krylonem maluje się pojazdy samoloty :shock: :shock: :shock: Może zanim napiszesz takie bzdury to się czegoś dowiedz ?? A swoją droga jak inne farby "świecą" wg Ciebie w noktowizorach ?? Możesz to wyjasnić ??
HIREDGUN Posted September 24, 2006 Report Posted September 24, 2006 Montanki są do graffiti ... ale srebra w puszce mają piękny kolor... metalowy :D . Kiedyś się interesowałem graffiti i co nieco wiem na temat montanek-pytajcie mnie a odpowiem.
KrystianPoland Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Odgrzeje kotleta odnośnie malowania.Posiadam dwa kompletne,nowe zestawy farb NFM. Zestaw zawiera kolor: zielony,brązowy,pustynny plus zmywacz czyli razem 4 puszki w sprayu.Wszystkie farby matowe.Zainteresowanych kupnem proszę o kontakt.
Guest (ID:6452) Posted August 13, 2012 Report Posted August 13, 2012 Nowa zmiana do Afganistanu leci jakoś niebawem, że sortowe zestawy wypływają? :D
Recommended Posts