Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

armymagazine0015ti.th.jpg

armymagazine0024hk.th.jpg

armymagazine0031wg.th.jpg

ps. może zrobię fotki spisowi treści w tych 3 gazetach, i wtedy każdy na życzenie będzie mógł mówić, co chciałby przeczytać - a ja cyknę fotki i zamieszczę?

Posted

A czego sie spodziewales ?

Od razu zarzucasz komus bledy, stwierdzasz cos ze 100% pewnoscia a tak naprawde sam dajesz plame. Gdybys nie napisal tego taki pewny siebie moze reakcja bylaby inna.

Posted

Kolego Kraver/Ravage/LitlleBird, anonimowość internetu ma swoje oczywiste wady. Namprzykład gdybyś wiedział z kim sie kłócisz, to byś się uśmiał - tym bardziej że ten pan na innych forach (na których też jesteś obecny) ma inny pseudonim i myślę że tam byś z nim nie dyskutował... Więc spokojnie. :wink:

Posted
No, kłótnie kłótniami, ale trzeba przyznać, że Mer zawsze coś ciekawego ma w zanadrzu  :)  

Nice  :D

Ja tylko fotografuję [nie posiadam skanera] artykuły z gazety Combat & Survival - które wydają mi się na tyle ciekawe, aby kogoś zainteresowały - lub też zamieszczam na życzenie.

BTW, jakoś wybitnie ciężko znaleźć mi w ogóle gazetę o militariach w UK. Szkoda, że nie ma tutaj moich ulubionych kiosków i empików - jak w Polsce. Fak faktem, są sklepy wyładowane gazetami, ale są to kolorowe pisemka dla nastolatek, pisma dla kobiet, a te z ciemniejszymi okładkami umiejscowione na najwyższe półce, to już dla panów wyłączenie. Znalazłam tylko Past Fly [o samolotach] oraz właśnie C&S, oraz gazety o polowaniu i strzelbach. Ubogo, zdaje się.

Posted

Dokladnie tak, bo kolesie sa z TAGu Wschodniego wiec ze sklady 4RAR (Cdo).

Ty napisales ze blednie jest zdjecie podpisane bo jest w opisie TAG a TAG jest z SASR, a wiesz ze na zdjeciu jest gosc z 4RAR(Cdo). A TAGi sa dwa, w SASR i 4RAR(Cdo).