LittleBird Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Żadne nowości ! AG-36 jest używany już od sporego czasu a Minimi był widziany już w A-stanie jako wyposażenie UK. Ciekawsze będzie jak umieścisz skany tego artykułu o SASR który widać na okładce. Quote
mer Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Żadne nowości ! AG-36 jest używany już od sporego czasu a Minimi był widziany już w A-stanie jako wyposażenie UK. Gazeta jest z marca...? Quote
thor_ Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 To tak jak bodajże na początku lat 80-tych w USA po raz pierwszy wydrukowano artykuły o nowości w USAF - SR71 :) A latał juz prawie 20lat operacyjnie :mrgreen: Quote
Catch22 Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Nowość to przewałka MOD z proponowaną wymianą SUSATów na ACOGi. A ten artykuł to niestety "nowości" z 2002-2003 roku. Quote
mer Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Będzie będzie. Zrobię fotki jutro - u mnie już wieczór, a aparat robi fatalnej jakości zdjęcia przy sztucznym świetle - i nikt nie poczyta. ps. czy aby na pewno masz na myśli artykuł o nazwie "Australian SAS" :?: Może ja śpiąca dzisiaj jestem, i może nie widzę nic na okładce o nazwie "SASR"...? Quote
LittleBird Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Australian Special Air Service Regiment :wink: Quote
mer Posted May 7, 2006 Author Report Posted May 7, 2006 (...) Już założyłam do tego oddzielny temat. Można by wszystko było trzymać w jednym temacie, ale...? Wtedy zrobiłby się bałagan i poszukiwania czegokolwiek byłoby utrudnione...? Quote
Recommended Posts