Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

moze ktos wie jak rozlozyc tego oto shotguna :lol: .

Rozłożyłbym go sam ale boje sie że wszystko na mnie wyleci. :roll:

Pomózcie

:poddanie:

Mam jeszcze 1 prosbe moze ktos mi podac jego wady zalety podczas uzytkowania? jak sie wam podoba itp :killer:

Posted

dzieki bo czytałem ze ktos go rozlozyl i wszystko na niego wyleciało :ok:

A ma moze ktos pomysl na upiekszenie go lub na poprawke osiagów co radzicie najpierw zrobic bo mam go dopiero 3 dni :mrgreen:

Posted

Ja uciąłem gwint na imitacje tłumika od ingrama double eagla i uciąłem lufę zewnetrzną , tak aby była na równo z tą wewnętrzną wsadziłem gwint na wewnętrzną i wkręciłem tłumik! Wtedy wygląda lepiej i jest troche celniejszy... Jutro maluje tłumik na srebrno...

[ Dodano: 05 Maj 2006 12:06 ]

Uciąłem lufe tego M47 :)

Posted

OMG-oh my god:| na różowo se pomaluj 8O (żart)troche cie będzie widać gdyż promienie słoneczne będą sie odbijać.Ja bym tam nic nie kombinował jeśli chodzi o moc.To wkońcu DE a nie TM czy CG.Tłumik oraz jakiś pas z shelsami na kolbe załatwią sprawe wyglądu.

Pozdrawiam 8)

Posted

Lol. Pogadaj z jakimś mysliwym, niech Ci da pere łusek po wystrzelonych nabojach od śrótówki. Możesz spytać np w sklepie mysliwskim. Albo zrobić z papieru, bo z niego jest część łusek do broni mysliwskiej ;) Tylko podpatrz na jakimś zdjęciu jak dokładnie wyglądają :)

Posted

jesli mozna to ja bym poprosil łuski bo niedlugo tez bede miec tego shotguna :) a widzialem fotki z łuskami przypocowanymi na kolbie i to wyglada zawaliscie :)

PS. co myslicie o calym srebrnym lub srebrno-czarnym pomalowaniu tego shotguna?:)

Posted

PS. co myslicie o calym srebrnym lub srebrno-czarnym pomalowaniu tego shotguna?:)

Zły pomysł. Ani to sie dobrze nie maskuje, ani dobrze nie wygląda.

Posted

Pomaluj niektóre części na oliwkowy to dopiero wygląda! Ja zamontowałem do mojego kolbe od SPASA przemalowaną na oliwkowy dziś maluje szynę...

[ Dodano: 07 Maj 2006 06:51 ]

jak będzie gotowy dam foty

Posted

Brakuje dłuższej lufy. Ja mysle właśnie o tym,by go kupić i pierwsze co zrobić, to skombonować jakąś platikową rure na przedłużenie lufy zewnętrznej. Wtedy byglądał by lepiej. A to malowanie tez sie przyda, tylko jak osiągnąć taki efetke w realu... :roll:

Ps. Offtop jak chol*.*. Jak to sie ma do skladania shotguna :?: ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...