Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

A powiedz jakie ty posiadasz magazynki zapasowe (firma , od jakiego modelu itp. i czy dokładnie pasują do twojego modelu beretty ) i od razu gdzie takie można zakupić jak sie da :D

Pozdrawiam Pyton

Posted

Cześć

Magazynki zapasowe są oryginalne z KJ Works do modelu M9 i są dokładnie takie same jak ten który był już w pudełku razem z Berettą.A wyglądają tak jak na tej fotce http://www.uncompany.com/images/kj-m9mag_big.jpg Nie mam pojęcia gdzie u nas można dostać zapasowe magazynki (za granicą mają takie od ręki).Ja kupiłem swoje od Rittera,bo miał właśnie takie 2 na sprzedaż.Popytaj w naszych sklepach,albo wstaw topic na forum że szukasz czegoś takiego.

Pozdrawiam

Posted
cholera, teraz wszyscy chcia sobie ta berette kupic, trzeba bedzie sie pospieszyc. bo jeszcze wykupia ;)

Krowa: A co masz chentke na ta berettę? ;) Ehhhhh..... znowu będe liczył krwiaki na ciele tylko bedzie ich "troche" wiecej :twisted:

Posted

Cześć

Co do puszki to różnie bywa.Raz kulka przelatuje na wylot,raz przebija tylko pierwszą ściankę i wpada do środka a innym razem tylko ją wygina.Co do Hop Upa to wygląda to jak zwykła gumka od Hop Upa i nie mam wątpliwości co do jej funkcji.Dalej jestem bardzo zadowolony z Guna (strzela jak na początku).Jedyne co to przydałoby mi się kupić olejek silikonowy bo mi się skończył a o Guna trzeba dbać.

Pozdrawiam

Posted

a teraz porcja moich calkowicie subiektywnych wrazen z tegoz modelu :) (mowa o kj works beretta elite ia)

dzisiaj ja odebralem od kuriera, pierwszy test wypadl w sumie srednio pomyslnie, bo po zaladowaniu magazynku pierwszy raz nie starczylo do konca gazu by sie go calego pozbyc :D (magazynek nie byl wyrobiony i wiadomo ze ma o wiele mniejsza wtedy pojemosc). efektu syfonu nie uswiadczylem, jak dotad. bron ma rzeczywiscie niesamowitego kopa i jest naprawde silna. blowback daje niepowtarzalne uczucie radosci przy strzelaniu ;) awarii zadnych nie bylo z wyjatkiem wynikajacych z mojego nieobeznania ze sprzetem (np. zapomnialem nabic ponownie gaz i dziwilem sie czemu nie strzela :D)

w sumie pewnie starzy forumowi wyjadacze mnie zjedza ze tutaj pierdoly pisze a w sumie nic nowego nie zostalo powiedziane :P na oslodzenie im tego stanu (i nie tylko im ale takze innym co to czytaja) daje linka do krotkiego 1 sekundowego filmiku z pokazem tegoz guna (pozniej weszly zaklucenia na lini pomiedzy operatorem sprzetu strzelajacego i nagrywajacego ktorych wam oszczedze :) )

http://www.kam.pl/~thecrow/temp/kjworks_b_elite_ia.avi - skompresowane xvidem

Posted

Cześć

A czy czasem nie nabijasz magazynka gazem pod jakimś dziwnym kątem (to by tłumaczyło brak gazu)?Spróbuj podczas nabijania trzymać magazynek odwrotnie (czyli zaworkiem do góry) To powinno pomuc :)

Pozdrawiam

Posted

magazynek ładuje tak jak jest to pieknie ukazane na instrukcji :) ale pierwsze strzelanie to byla szyyybka seria, a jak sam to zauwazyles szybkie strzelanie zuzywa wiecej gazy, w zwiazku z czym nie starczylo go na caly magazynek :) (przypominam ze to bylo pierwsze strzelanie, zeby ktos nie wyciagnal falszywych wnioskow ze to normalne w tych modelach ;) )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...