Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Interesuja mnie mid capy firmy mag. Maja niedlugo zostac sprowadzone do Machineguna. Chcial bym zakupic od razu 7 sztuk ale nie wiem czy one sa kompatybilne z moja bronia. Dziubek na wierzchu magazynka jakos dziwnie wyglada na zdjeciach. Jesli ktos sie orientuje prosze o pomoc. Mam R6 ale chodzi mi o to czy te magi sa kompatybilne z TM, CA itp.

Posted
Magi maga są kompatybilne z CA/TM. Jednak R6 nie jest kompatybilny z nimi.

Gówno prawda.

Po zpiłowaniu szyn w gnieździe magazynka w R6 albo wymianie dolnego

body na TM magazynki są kompatybilne.

Posted
Po zpiłowaniu szyn w gnieździe magazynka w R6 albo wymianie dolnego

body na TM magazynki są kompatybilne.

Na tej zasadzie, to wsadzisz tam mag od mp5 :evil: Mówiłem o kompatybilności bez ingerencji w karabin.

Posted

Fleak forum to nie komis!!!! Żeby OT nie było:

Czy to tworzywo nie niszczy się zbyt szybko (mam na myśli efekt wkładania i wyciągania maga z gniazda)??

Posted

Za ta cene to chyba malo wazne. poza tym w R6 moge ingerowac. niewiele to kosztowalo a jak sie zniszczy to bede mial sporo czesci zamiennych. Troche juz tam wlozylem.

• 3 weeks later...
Posted

Witam ponownie :)

Mam problem.

O tuz moje MAG'i podaja co trzecia kulke :/, wiec glownie strzelam slepakami.

Nie pakuje do maga 100 kulek tylko jakos 50 wiec nie moze sie zbytnio zaciac.

Bede wdzieczny za jakies rady.

Posted

Uzywajac mid cap`y pamietaj o smarowaniu sylikonem - odpowiedznia ilosc towaru do dziury i dziala :) - ja tez uzywam tych MAG`ow i nie mam tego problemu - :twisted: TRZEBA JE POZANNIE PRZESMAROWAC

Posted

Cartmanie jak to zrobić masz opisane wyżej....

"Psikasz" sylikonem do magazynka, tam gdzie kulki ładujesz...

(wersja wytłumaczenia "na rozum chłopski" prościej sie nie da...)

Posted

Wsadzasz prenta do dziury i wpryskujesz tam sylikon - tak jak w sexie - tylko zamias wydzielin organicznych - walisz tam sylikon (moze tak zrozumie??) :język2:

Posted

Jesuuuuuuuu C czy ty mialeś kiedyś w ręku spray z SILIKONEM?? tam jest taki pręcik rurka czy jak zwal to badziewie przy zaworze - to wkłada sie tam i masz już mag nasmarowany :twisted:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...