mer Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 http://www.flecktarn.co.uk/ Sklep brytoli. Płatne kartą przy zamówieniu, i wygląda na to, że wysyłają na cały świat [są podane ceny - srefa taka a taka tyle a tyle]. Sam sklep nie "powala" na kolana, ale są tam BDU, DPM, Flecktarn i inne. Nówki, "prawie nówki", używane etc. Całkiem nieźle z rozmiarówką. Ci szczęśliwcy, co mieszkają na terenie UK mogą liczyć na szybką dostawę - moją kurtałe dostawili mi w dwa dni - bardzo szybko, biorąc pod uwagę, że mieszkam "wysoko" :) w Szkocji i żadnym tam "city" - a z "dołu" Anglii jest jednak kawał drogi. Co jeszcze? - dobrze rozpisana rozmiarówka. - dobrze opisane ceny za wysyłkę poza "państwo jej Królewskiej Mości" - sporo gratów do kupienia - dobre ceny [co do "nówek" kręce nosem, ale używane sprzedają za psie pieniądze] - sporo zdjęć - wielu sklepach internetowych brytole dają jedną fotkę - tutaj jest ich kilka na jeden grat Quote
Poland Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Heh, racja. Jedyny plus to że UK jest w UE - stąd odpada cło, a co najważniejsze 22% VAT. Ale to lepiej poszukać sklepu we Włoszech, San Marino itd... w Hiszpanii też widziałem znośne ceny. Quote
BlackSun Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Flecktarn - OK. Nie mam im nic do zarzucenia poza szaloną opieszalością z wysyłaniem paczek - czasem idą szybciutko (jak moje pierwsze zamówienie), a czasem dwa tygodnie (jak drugie). Poza tym git. I nie ma co narzekać na ceny. Smigane mundury "like new" kożna kupić za bezcen Quote
Hargin Posted February 4, 2007 Report Posted February 4, 2007 zamawiam z FLECKTARN stostunkowo czesto 1. dobrze opisane produkty, adekwatne do otrzymanego towaru, 2. paczki ida czasami z UK w zadziwiajacym tempie (ostatnio 3 dni - liczac z doreczeniem), 3. ceny jak komus nie odpowiadaja to nie kupuje - proste 4. koszty wysylki sa przewaznie nizsze niz podane na stronie (zawsze lepiej wybrac opcje z potwierdzeniem zamowienia, wtedy wystawiaja fakture proforma i mozna zdecydowac, czy chcemy anulowac czy realizowac zamowienie), Generalnie polecam, choc czasami mam wrazenie, ze na maile odpisuja importowani koreanczycy lub maja ich tyle, ze nie sa w stanie pokojarzyc faktow, Quote
QQryQ Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 fajny sklep zamawialem kilka rzeczy i zawsze dochodzilo w max 2 dni:) Quote
hamar Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Ja zamówiłem dzisiaj. W ciągu kilku minut otrzymałem potwierdzenie wpłaty. W ciągu 30 minut otrzymałem kolejnego maila a w nim min ZDJĘCIE MOICH PRODUKTÓW. W ciągu kilku kolejnych minut otrzymałem maila z informacją na temat kuriera oraz numeru paczki do śledzenia w internecie. Tak więc w mniej niz godzine od złożenia zamówienia, mój towar wyjechał do mnie kurierem. No i specjalnie dla mnie zrobili zdjęcia towaru przed wysyłką :) Jak otrzymam towar, napiszę ile trwała przesyłka oraz coś o jakości towaru oraz opakowaniu. Quote
Recommended Posts