Domin007 Posted February 21, 2024 Report Posted February 21, 2024 Drodzy Koledzy i Koleżanki. miałem nadzieję, że nigdy nie będę musiał zakładać tego tematu, ale jednak - niestety - do tego doszło. Otóż jakieś złodziejskie ścierwo dokonało skoku na mój arsenał i ukradło mi 3 repliki: 1. Beretta 1938 Snow Wolfa (model SW 08), którą nabyłem od @wania56. Cechy szczególne: - zamontowany skórzany pas nośny, - łoże z jasnego drewna, - plastikowa wkładka stabilizująca w gnieździe magazynka. Replika została skradziona w szarym kartonie, bez baterii i z maksymalnie jednym magazynkiem, można ją było obejrzeć na grach "Szlakiem do Orlego Gniazda" (swoją drogą jak ktoś ma jakieś zdjęcia na którym mnie widać z tą zabawką to proszę o kontakt). 2. Thomspon 1928 Cyber Guna, cechy szczególne: - dźwignia zamka z prawej strony, - kolba i front-grip z drewnopodobnego plastiku, - urwana dźwignia otwierania stopki kolby (zaklejona czarną izolką). Skradziony w oryginalnym opakowaniu (styropianowa dziurawa forma plus kartonowa nakładka z nadrukami) wraz z magazynkiem bębnowym, bez akumulatora. Ostatni raz w akcji na "Misji Arado 2". 3. L85 A2 ICS-a, cechy szczególne: - zainstalowany mosfetem, - w zestawie z akumulatorem 11,1 V. Skradziona w oryginalnym kartonie - walizce. Na ASH nie używana. Włamanie zgłosiłem już na Policję, wszczęto dochodzenie. Mam do Was uprzejmą prośbę o czujność. Jeżeli na jakimś OLX, giełdzie, Sprzedajemy, Allegro albo grupie na FB pojawi się któryś z ww. modeli prosiłbym o cynk na PW lub maila domin007@poczta.onet.pl. Quote
małpetti Posted February 21, 2024 Report Posted February 21, 2024 Lombardy w okolicy sprawdzaj co jakiś czas - znajomy tak odzyskał replikę. Quote
Recommended Posts