DZIKI GHOST Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Witam, czy miał ktoś, lub ma do czynienia z tym kolimatorem: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1143 Prosze o opinie użytkowników :) Pozdrawiam Dziki Quote
Guto_Bandito Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Wyglada mi on na bazarowe cacko za 25 zl a bazarowe cacka sa wypasne do asg sam mam jednego i jesten zadowolony. Jedyna wada to brak regulacji jasnosci plamki ale tak wszystko jest ok :) Quote
wiciak Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Tyle ze moim zdaniem otwarte sa bardziej podatne za zniszczenia.No ale to cecha otwartej konstrukcji a nie modelu :P Quote
Headshot Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Wiciak do kurwy nędzy :evil: Tutaj nikt niepyta jakie jest twoje zdanie ani co jest lepsze....kolega zapytał o konkretny model :x @ Topic: dosyc ciekawa propozycja 4 wzory plamki(przydatny bajer)i 7 stopni jasnośc plamki no i cena przystepna :D napewno 10 klas lepsze niz owe"bazarowe cacka wypasne do asg" :lol: Pozdrawiam. EDIT: użytkownikiem nie jestem ale jeśli moderator będziew humorze to może zostawic ten post niech wisi ku przestodze pewnych osób :wink: jesli moderator uzna iz moja wypowiedź ma niewiele wspólnego w tematem toniech smiało wykopie w kosmos. Quote
Recommended Posts