Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Uwaga zlot w Elblągu odbędzie się. Nie jest to impreza konkurencyjna dla Tommygana. Zarys imprezy podałem na forum, szczegóły są dogrywane. Szczegółowe informacje udzielam pod telefonem 0502-620-689 "specnaz"

[/b]

Guest Wilq
Posted

Sorry za nietrzymanie się tematu, tylko taka maluśka dygresja.

To będzie fajnie brzmieć, jak ktoś zadzwoni i powie "przepraszam, czy dodzwoniłem się do specnazu?" :D

Posted

Witam,

jako ze Gildia Najemnikow zadeklarowala pomoc nad organizacja oto pare informacji:

- nie jest to zlot ASG, ASG to jedynie jako dodatek do organizowanych w tym dniu Dni Elblaga oraz Targow Paramilitarnych (po prostu by urozmaicic pokazy sprzetu militarnego będziemy sie strzelac)

- także nie jest to kunkurencja dla Tommygun'a (zwlaszcza ze mamy zamiar się na nim pojawic ) z dwoch powodow, pierwszy to to ze i tak jest organizowane z okazji Dni Elblaga i Targow Paramilitarnych, dwa (co chyba najwazniejsze) cena pobytu , dwa dni (14-16.06) to koszt rzedu 10 zl (czyli symboliczna kwota, mocno nie powinna naciagnac waszych budzetow)

W cene 10 zlotych wliczone jest:

* jedzenie (grochowa),

* spanie (wojskowe namioty),

* parada,

* przejazd samochodami wojskowymi (być może będą tez do naszej dyspozycji jakies wozy opancerzone)

* udzial w targach

* kilka ciekawych scenariuszy kulkowych (urban, las)

* pokaz petard, a pewnie tez dostaniemy do rozgrywek ASG pare swiec i granatow dymnych (oczywiście uztych w bezpieczny sposóB)

* byc moze bedzie desant na plazy (jedna grupa bedzie przeprowadzac szturm z uzyciem wojskowych pontonow, ale nad tym jeszcze trwaja negocjajce

To na razie tyle chodz negocjajce z wojskiem trwaja dalej to jeśli cos się zmieni to tylko na lepsze.

Wszelkie dodatkowe informacje, tudziez zgloszenia (chcielibyśmy wiedziec ilu z was przybedzie, by odpowiednio się przygotowac) proszę kierowac telefonicznie do

Specnaza - 502-620-689

SzAjBuS - 607-322-091

Lub na mój mail -; siorb@wp.pl

Pzdr

SzAjBuS

Posted

hmmm.... 10 czy 20 zł? :P

poprosimy o konkrety

rozumiem, że chodzi o zlot w dniach 14-15 czerwca...?

ciężko się wygrzebuje przysypane tematy: może jak już powstał temat "przyklejony" warto w nim umieścić zwięźle i treściwie wszystkie informacje na dany temat?

Posted

Zgloszenia im szybciej tym lepiej.

Do 5 czerwca dobrze by bylo jakby wszyscy zainteresowani dali znac.

Konkrety te ktore na dzien dzisiejszy wiemy sa w tym temacie i beda uaktualniane na biezaco.

Cena 10 zl (udalo sie koszt obnizyc na tyle z 20 zl )

Data: 14-15 czerwiec.

Posted

Powiadamiam ze mam na imie Wladek, poniewarz podalem komure więc nie widziałem potrzeby podawania imienia. Naprawiam ten błąd.

Plany co do organizacji są duże cały czas trwają negocjacje z wojskiem.

Szturm plaży odbędzie się prawdopodobnie w innym terminie, nad morzem. Prosze o nadsyłanie zgłoszeń. Mój mail sbu-specnaz@o2.pl.

Pozdrawiam specnaz.

Posted

Proszę o jak najszybsze zgłaszanie, udziału, oraz proszę o przyjazd 13 czerwca.

14 czerwca impreza rusza z rana. Około godź 10 rozpoczynamy paradę z Orkiestrą wojskową i wozami bojowymi.

Koszt nie zmienny 10 zł. Teren obozu ogrodzony, w trakcie jest załatwianie namiotów wojskowych dla nie posiadających namiotu. Prośba o zabranie śpiworu.

Posted

No to mi pasi. Jeszcze udziału nie zgłaszam, ale jest on prawie pewien. Jeśli chodzi o namiot to miejsce w wojskowym bo nie posiadam własnego a przyjedzie nas najprawdopodobniej 2.

Mam nadzieję że następny post będzie to zgłoszenie udziału.

Pozdrawiam. Oko.

Posted

Z radością informuje że zlot nabiera coraz to wyraźniejsze zarysy.

14 czerwca zapowiada się emocjonująco. Hasło dnia "URBAN TERROR".

Manewry odbędą się niedaleko morza w nieczynnym ośrodku wczasowym.

Czeka na nas ok 30 różnego rodzaju budynków, ulice. Szykuje się prawdziwa wojna uliczna. Trwają negocjacje z wojskiem o udostępnienie do walk BTRów. Dojazd na teren cięrzarówkami. UWAGA dla twardzieli nocny 10 km rajd w pogoni za grupą dywersyjną zrzuconą na spadochronach. Cały czas trwają prace nad uatrakcyjnieniem programu imprezy. :mrgreen:

Posted

Słuchajcie lidziska, wiadomość 1- będziemy mieli na urbanie wóz opancerzony, 2- być może zostanie udostępniony teren byłej fabryki, więc gotujcie broń.

Pozdrawiam Specnaz

Posted

Dotarły do mnie informacje że na zlot chcą dotrzeć ekipy z Ukrainy. Są specami od urbanu, może być ciekawie.

Węcej informacji o dniach ęlbląga na stronie www.ranchostrong.elblag.com.pl

Posted

Pytanie do Specnaza. Zgłosiliśmy już udział, i czy by się nic nie stało gdybyśmy w Elblągu pojawili się ok.20-21? Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Pozdrawiam. Oko.

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili, w czasie manewrów będziemy mogli wysadzić samochód osobowy. Drugi wysadzi oddział antyterorystyczny, która będzie miała pokazy w trakcie Dni Elbląga.

Jedyny warynek właścicela by w manewrach brało udział co najmniej 50 osób. Więc zwieramy szeregi. :twisted:

Posted

Dobra, 13 o której chcemy. A jeszcze jedno. Jak dojedziemy do Elbląga to zadzwonić do Ciebie (specnaz) i zapytać się o miejsce? Jedziemy samochodem.

Jak tego się dowiem to już wiem chyba wszystko o przyjeździe :)

Pozdrawiam. Oko.

• 2 weeks later...
Posted

Dojazd do "bazy" autobusem numer 17 od dworca w Elblągu, Przystanek Spital Wojewódzki, naprzeciwko znajduje się były zakład "plastyk". Na terenie tego zakładu mamy obóz, na 99% zamiast namiotów będzie pomieszczenie do zakwaterowania. Kibelek oraz umywalka są. Oczywiście miejsce na ognisko i na zabawy równierz. Wpłata dokunuje się w dniu zgłoszenia.

Ze sobą mieć:

-broń ASG na kulki 6mm, inna nie dozwolona

-okulary lub gogle

-śpiwór

-karimata

-10 zł. + wedłóg własnego uznania pieniądze na piwo, dodatkowe racje żywnościowe, inne rozrywki

Materiały pozoracyjne jak petardy, dymne będą dozwolone przy uzgodnieniu z organizatorami; obezwładniające, łzawiące lub inne, przy rozgrywkach ULTIMATE FIGHT (tylko dla osób od 18 roku życia). Rozgrywka ta odbędzie jak się znajdą chętni do udziału w czymś takim.

UDZIAŁ W ULTIMATE FIGHT NA WŁASNE RYZYKO

Wszelkie nie jasności i wątpliwości prosze wyjaśniać pod tel. 0502620689

Władek (specnaz) :twisted:

• 3 weeks later...