Raafaaaal Posted August 16, 2023 Report Posted August 16, 2023 Witam, chcę zamówić MK18 ICS , w Polsce jest w jednym sklepie w cenie 3600-3800zł, na zagranicznym EVIKE wychodzi to samo za 2200zł, czy ktoś korzystał z tego sklepu? można śmiało tam zamawiać? czy może poleci mi ktoś jakiś inny sprawdzony sklep zagraniczny? Z góry dzięki za pomoc. Quote
krobug Posted August 16, 2023 Report Posted August 16, 2023 Evike jest legitny, ale musisz pamiętać, że evike.com jest w USA i do ceny repli musisz doliczyć cło i vat. Jest jeszcze evike-europe.com, gdzie tych kosztów nie ma, ale tam też trzeba uważać, bo część produktów jest wysyłana zza oceanu. Quote
Huba_lbn Posted August 16, 2023 Report Posted August 16, 2023 Zamawiałem z Evike z USA. Największy, albo jeden z największych sklepów ASG w USA. (2200zł+100zł (wysyłka)*1,23 Vat)*1,03 cło) = ~2900, ale nie masz gwarancji na produkt, znaczy masz ale musisz odesłać do USA. Ale jest też evike EU i cena ~3080 zł z informacją "Your cart contains products shipped from our USA warehouse", czyli chyba po prostu już z podatkami. Przeczytaj dokładnie regulamin przed zakupem. Ciekawe jak z gwarancją, gdzie trzeba odesłać... https://evike-europe.com/catalogsearch/result/?q=ICS+MK18 Quote
Recommended Posts