SHOGUN_YAMATO Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Potrzebuję zdjęcia "młoteczka" od pistoletu SIGMA 40F KWC. Mój elementu uległ zniszczeniu i potrzebuję jakiegoś zdjęcia tego elementu. Obszukałem net, kiedyś nawet znalazłem odpowiednie zdjęcie (jak raz musiałęm poskłądać mechanizm spustowy) ale to było dawno temu i nie mogę tego zdjęcia znaleść. A schamat na stornie Cyberguna nie jak mi w tym konkretnym miejscu nie pasuje do pistoletu, który mam rozłożony przed sobą. W linku poniżej jest zdjęcie z zanznaczonym miejscem gdzie "mloteczek" się znajduje. Za pomoc z góry dziękuję. Quote
GustaV Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Mam stalowy "kurek" został dorobiony przez rusznikarza, działać działał, aktualnie nie ma w czym bo moja Sigma jest wystawiona "na części" :) Quote
SHOGUN_YAMATO Posted April 8, 2006 Author Report Posted April 8, 2006 hehe... No i znalazłem element do kupienia :) WIELKIE DZIĘKI DLA KOLEGI MANIAKA !!! Oby więcej nas takich pomocnych ludzi było :) Proszę moderatora o usunięcie wątku jeżeli izna to za stosowne :) Quote
Gwahyr Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 To sie nazywa mechanizm uderzeniowy:) na przyszłosc;) Quote
Shoter ASG Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Jak kupiłeś ten kurek ?? Mógł byś mi napisać gdzie .... Byłbym wdzięczny. A tak po za tym to ile kosztuje taka część dorobiona u rusznikarza ?? Quote
Shoter ASG Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Dobra dzięki ale już znalazłem, Firma G&H dorabia taką część za 50zł jak by ktoś potrzebował :killer: Quote
Recommended Posts