Cyku Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Witam Niedawno na stronie www.cybergun.pl znalazlem nową snajperke M6. Opis jest bardzo lakoniczny a na forum wmasg.pl nic nie znalazlem (moze przeoczyłem). Tak więc zapytuję się czy wiecie cos o niej bo za 300 zł jest to propozycja godna uwagi.
Westie Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Podobno (pisałem o tym, tylko nie podałem nazwy) jest to kopia UTG Master Sniper, kopii maruzenowskiego APS2, obsmyczona ze wszystkich dodatków wciskanych z Master Sniperem (dwójnóg dokręcany do RISa, lunetka).
kozłov Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Też mnie zainteresowal ten gun........fajny.i tani.....
Max_E Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Podobno (pisałem o tym, tylko nie podałem nazwy) jest to kopia UTG Master Sniper, kopii maruzenowskiego APS2, obsmyczona ze wszystkich dodatków wciskanych z Master Sniperem (dwójnóg dokręcany do RISa, lunetka). Westie to jest to samo co UTG tylko inaczej opakowane :roll: , lepiej poczekac to może pojawi się jeszcze tańsza wersja.
Westie Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Gościu, weź mnie nie wkurzaj, co?! Masz znośną snajperę w cenie zwykłego długiego springa i jeszcze narzekasz. Co za naród... :roll:
SzerszeŃ Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 http://www.razyboard.com/system/thread-kas...42-2349204.html Warto na to spojrzeć chociażby dla fotek. A jak umiecie po niemiecku to czeka was tam mini recka :)
Westie Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 O nie... To nic dobrego nie oznacza... (niemieckie recenzje są niemiarodajne jeśli idzie o FPSy, bo to, co dla nich jest "super" to dla każdego, kto może mieć normalną VSRkę albo elektryka z TM, tandeta. Przyczyna? Ustawowy limit 0,5 J mocy. Tyle to chiński szmelc wyciska.)
SzerszeŃ Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Ale zdjęcia same w sobie wyglądają apetycznie ^^ . Czekam tylko na polską recke :wink:
sebas Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Ale zdjęcia same w sobie wyglądają apetycznie szczegolnie te miejsca ze srobkami sa sexy :0
andrew-m4 Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Mam takie zasadnicze dla mnie pytanie: Czy w BE M6 przeładowywuje się poprzez zaciągnięcie zamka?? Zawsze mnie to pociągało w karabinach snajperskich :) . Trudno mi jest po zdjęciu rozpoznać, a w żadnych opisach nie ma nic na ten temat mowy. Liczę że ktoś będzie wiedział. Z góry dziękuję.
Westie Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Tak, typowy mauser. Do góry-do tyłu-do przodu-w dół.
andrew-m4 Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Dzieki. W opisach jest napisane, żema osiągi lepsze od Sig Sauera 90, ale na ile to jest prawdą to się przekonamy. W razie czego to mały tuning. [ Dodano: 12 Kwi 2006 18:39 ] Dzieki. W opisach jest napisane, że ma osiągi lepsze od Sig Sauera 90, ale na ile to jest prawdą to się przekonamy. W razie czego to mały tuning.
Cyku Posted April 14, 2006 Author Report Posted April 14, 2006 Panowie proponuje zamknąć ten temat bo jest drugi o M6, bardziej rozbudowany i moim zdaniem nie ma sensu ciagnąć dalej tego :) Pozdrawiam
Recommended Posts