MAJCHER Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 gdzies tu na forum masz filmik z rozkladania g36 GB wyjalem, kabelki odczepilem ale nie przekrecalem HP a poniewaz to plastik po kilku probach dalem sobie na razie spokoj dzieki za pomoc :) :) :) musze uwazac bo przesiadlem sie z M15A4 CA ktorego naprawialo sie mlotkiem :) Quote
MAJCHER Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 dla informacji fanow g36 na machinegunie pojawila sie konwersja do G36k (foregrip z 4 "dziurkami") chlopaki sie postarali :) coz... cena niezbyt zachecajaca ale... prawie jak na zamowienie :) Quote
JuzekK Posted November 27, 2004 Report Posted November 27, 2004 juz ta czesc zamontowalem u siebie jakis czas temu, ogolnie polecam , aczkolwiek denerwuje chwiejaca sie lufa (tak naprawde nic nie przytrzymuje dluzszej zewn lufy przy nacisnieciu dosc lekkim odchyla , bardziej to jednak denerwuje bo zeby na celnosc wplywalo nie zauwazylem - moze dlatego ze opieram zawsze caly foregrip a nie lufe). Quote
gdwp3 Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Trochę odkopię temat. Mam pytanie odnośnie zwiększenia mocy, a komory hop-up. Planuję w swojej giecie uzyskać ok. 500 fps. Słyszałem wiele o pękających TM`owskich komorach w augach tejże firmy. Czy są to tylko wymyślone historię? Jeśli nie, to czy ten sam problem może pojawić się w G36? Quote
Miszak Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Będąc drugim właścicielem przesypałem koło 20k kulek na podobnej mocy i nic się nie stało :) Quote
Recommended Posts