madmax Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Witam Zacznę od tego że za bardzo nie wiedziałem gdzie te topic umieścić :D Czy moglibyście zapodać link albo numer do jakiegoś biura które organizuje 2-3 tygodniowe obozy survivalowe, w Polsce albo za granicą (raczej u jakiś sąsiadów, nie daleko np. Słowacja). Co najważniejsze musi to być obóz dla młodzieży tzn. tych którzy nie skączyli 18 lat. :D Jeżeli chodzi o poziom, to nie jakaś ekstrema gdzie wrzucają na tydzień do bagna i każą łowić ryby leżąc w tym bagnie, aby potem zjeść je surowe. Ale z drugiej strony żeby nie było tak że siedzi się w obozie a wieczorkiem rozpala ognisko. Może kiedyś byliście na jakimś dobrym obozie tego typu albo wysyłaliście swoje dzieci... :D Z góry dziękuje. pozdrawiam Quote
Ryan1944 Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Przyłanczam się do prośby, moja matka z ojcem zawsze chcieli mnie wysłać na kolonie, a ja nie chciałem i nie jechałem, ale na wakacje w tym roku z chęcią pojechałbym na taki obóz! pozdr Quote
rosomaczysko Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 LINKOR 1 LINKOR 2 LINKOR 3 :roll: Quote
Jodi Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Osobiście polecam ten obóz na którym byłem osobiście http://potris.pl/serpelice.html Praktycznie zero siedzenia na dupie - cały czas coś robisz. Postrzelać się można bezproblemu. Zakwaterowanie bardzo fajne domki 2,3,4,5 pokojowe z węzłami sanitarnymi (w częsci z prysznicami w części bez) Ośrodek nad samym Bugiem. W programie paintball (myśle, że dałoby się namówić na asg - sprzęta własny) Ja wybieram się na 3 turnus - może się spotkamy 8) Quote
thor_ Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Zakwaterowanie bardzo fajne domki 2,3,4,5 pokojowe z węzłami sanitarnymi (w częsci z prysznicami w części bez Woooow SURVIVAL pełną gębą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote
rosomaczysko Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 " restauracja, kawiarnia, świetlice, sala do tenisa stołowego, sale telewizyjne, boiska, plac zabaw" taaa... :) Quote
Maku89 Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Madmax chyba czegoś takiego szukałeś. Kliknij tu! U dołu strony są linki do tekstów w wordzie z informacją o obozie i kartą zgłoszeniową. Musisz mieć przynajmniej ukończone 16 lat (od 16 lat za zgodą rodziców) i zaświadczenie od lekarza o dobrym stanie zdrowia (no i oczywiscie kasę na wyjazd :wink:). BTW - Sam się tam wybieram. Quote
S4per Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 jest jeszcze coś takiego jak kompas.pl (tak..za tanio nie jest ale polecam) obóz survivalowy,survivalowy 2 stopnia (HARDCORE), obóz militarny (drogi ale na czas obozu dostajesz elektryka mp5 TM) Quote
Wukasz Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 I wyszło na to, że gromiaki maja najtańszą ofertę. Widać kto robi dla kasy a kto dla pasji. Quote
Recommended Posts