shirlack Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Witam, czy ktos posiada już tą replikę? http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...vim93cprb6589q0 Jakie pasują magazynki, bo ten org. jest mizerniutki.... Quote
Guest faty Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 magi tmki do mp5k mająteż 28 kulek :P...a midi chyba nie ma(nie pisze o hi-capach bo ich nienawidze)...sam myśle nad kupnem tego(wiem żę to kupa) ale kocham tą broń a nie mam kasy na tm'ke... Quote
shemihazai Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Mam ten gun od miesiąca około i mogę sie podzielic wrażeniami. Po pierwsze - latarka zepsuta, laser hmm działa świeci gdzie chce ale chwila regulacji i jest w miare ok, szyna montażowa - chamski odlew z najtańszego plastiku, kulki z farbą...i bez farby - podstepne maleństwa ich zadanie to prawdopodobnie maksymalne zabrudzenie naszego sprzętu od środka. Natomiast sama MP5 ka trzyma się stabilnie, nic nie lata i nie trzeszczy, ogólnie wyglada na solidną.Wygodnie trzyma sie w rekach. Estetyczne wrażenia dobre, ewidentny minus to odlewy i widoczne szczeliny między częściami body. Magazynek luźny, podczas strzelania trzeba go dociskac aby podawał kulki. Mała pojemnośc. Zasięgt około 10 - 12 m skuteczny. ah tak pasek na ramie - w sam raz dla mojego 4 letniego syna. :lol: Co w środku - nie wiem nie rozbierałem. Ogólnie fajna zabawka, koledzy padają z zachwytu. Oczywiscie koledzy mojego syna gdy idziemy sobie razem postrzelac, automat robi wrażenie. :wink: Quote
dark_griph Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 (edited) To jest zabawka, a nie replika. Dobre dla dzieci, ale na "strzelance" to lipa. Pozatym mechanizmy z plastiku mają to do siebie, że lubią szybko się psuć, a części zamiennych do nich się nie dostanie. Na dodatek, odwzorowanie oryginału jest kiepskie - np. selektor ognia. Tragedia. Zdjęcie zabawki zapożyczone z www.airsoftguns.pl Zdjęcie oryginału, zapożyczone z www.world.guns.ru Jeżeli chcesz replikę MP5k, to u krakmana znajdziesz kurz'a produkcji Galaxy. Wszystko w środu metalowe i standardowe, więc z upgerad'em, czy wymianą zużytch części nie ma problemu. Na koniec dodam, iż krótkie magazynki od oryginału mieszczą 15 naboi. Edited June 26, 2007 by dark_griph Quote
Recommended Posts