Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 months later...
Guest faty
Posted

magi tmki do mp5k mająteż 28 kulek :P...a midi chyba nie ma(nie pisze o hi-capach bo ich nienawidze)...sam myśle nad kupnem tego(wiem żę to kupa) ale kocham tą broń a nie mam kasy na tm'ke...

• 1 year later...
Posted

Mam ten gun od miesiąca około i mogę sie podzielic wrażeniami.

Po pierwsze - latarka zepsuta, laser hmm działa świeci gdzie chce ale chwila regulacji i jest w miare ok, szyna montażowa - chamski odlew z najtańszego plastiku, kulki z farbą...i bez farby - podstepne maleństwa ich zadanie to prawdopodobnie maksymalne zabrudzenie naszego sprzętu od środka.

Natomiast sama MP5 ka trzyma się stabilnie, nic nie lata i nie trzeszczy, ogólnie wyglada na solidną.Wygodnie trzyma sie w rekach. Estetyczne wrażenia dobre, ewidentny minus to odlewy i widoczne szczeliny między częściami body.

Magazynek luźny, podczas strzelania trzeba go dociskac aby podawał kulki. Mała pojemnośc.

Zasięgt około 10 - 12 m skuteczny.

ah tak pasek na ramie - w sam raz dla mojego 4 letniego syna. :lol:

Co w środku - nie wiem nie rozbierałem.

Ogólnie fajna zabawka, koledzy padają z zachwytu. Oczywiscie koledzy mojego syna gdy idziemy sobie razem postrzelac, automat robi wrażenie. :wink:

Posted (edited)

To jest zabawka, a nie replika. Dobre dla dzieci, ale na "strzelance" to lipa. Pozatym mechanizmy z plastiku mają to do siebie, że lubią szybko się psuć, a części zamiennych do nich się nie dostanie. Na dodatek, odwzorowanie oryginału jest kiepskie - np. selektor ognia. Tragedia.

1142375049_1.jpg

Zdjęcie zabawki zapożyczone z www.airsoftguns.pl

hk_mp5ka4.jpg

Zdjęcie oryginału, zapożyczone z www.world.guns.ru

Jeżeli chcesz replikę MP5k, to u krakmana znajdziesz kurz'a produkcji Galaxy. Wszystko w środu metalowe i standardowe, więc z upgerad'em, czy wymianą zużytch części nie ma problemu.

Na koniec dodam, iż krótkie magazynki od oryginału mieszczą 15 naboi.

Edited by dark_griph