Gallain Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 31 marca mija termin zapisów na zlot. Chciałem mniej więcej rozeznać się w tym ile będzie osób, więc proszę o głosowanie w ankiecie i komentarze w tym temacie. Jedziecie na zlot? stronka zlotu: http://camo.civ.pl/zlot/news.php Quote
WeRT Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Dziś krążąc po sieci trafiłem na ich stronkę - i ... nie istnieją :D Więc przeczytałem scenariusz i dobrałem się do forum :] - i jest tam pusssttoooo :) - kiedy przeglądasz jakąś osobę - ilość postów na forum 222 a w wylistowaniu jakieś 17 - przygotowali się przed tym zlotem niesamowicie :wink: wyżynając chyba prawie wszystko co przedstawiałoby ich w negatywnym świetle. Odpowiedz sobie na jedno zajebiście ważne pytanie - i nie jest to pytanie "Co chce w życiu robić" tylko "Czy naprawde już nie mam na co wydać 120 złotych i z kim się strzelać w ten dzień" a potem po prostu zrealizuj odpowiedź. Quote
Cappuccio Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Regionalny akcent : http://wmasg.one.pl/forum/viewtopic.php?t=20489 Pozdrawiam Cappuccio P.S. *Polak mądry po szkodzie. *niestety to tylko przysłowie. Quote
Gallain Posted March 22, 2006 Author Report Posted March 22, 2006 Ech, no nic. Czytałem już wcześniej na forum sporo o tym zlocie... Gdyby wszyzstko było ok, to pojechałbym nie pytając nikogo o zdanie. Chyba jednak nauczę się czegoś na błędach innych i daruję sobie ten zlot. Szkoda, bo wypada akurat kiedy jeden z niewielu razy w roku jestem w Polsce :( No, nic. Pozdrawiam i thx. Quote
DariuszM Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Więc przeczytałem scenariusz i dobrałem się do forum :] - i jest tam pusssttoooo :) - kiedy przeglądasz jakąś osobę - ilość postów na forum 222 a w wylistowaniu jakieś 17 - przygotowali się przed tym zlotem niesamowicie :wink: wyżynając chyba prawie wszystko co przedstawiałoby ich w negatywnym świetle. Jest pusto, bo jakis czas temu forum było "zhackerowane" doszczętnie, jak widać nie było back up'u ani nic i jest teraz tylko stan "po ataku"... Quote
kthulhu Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ja powiem tyle... zawiodlem sie i to cholernie na zlocie w 2005 i juz nie pojade wiecej chyba na Camo (a szkoda, bo psuje cos takiego nam opinie na swiecie)... bylo tylko kilka plusow, a mianowicie kilka osob ktore poznalem :P Quote
Recommended Posts