Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, przymierzam się do zakupy swojej pierwszej repliki jednak jestem w tym temacie zupełnie zielony. Szukam na początek "boczniaka" do strzelania na działce do tarczy i zastanawia mnie jakie marki są polecane a jakich lepiej unikać i nie tylko z pistoletów gazowych ale i także elektrycznych karabinów lub snajperek. Z góry dziękuje za pomoc.

Posted
3 minutes ago, krobug said:

Rozglądaj się za wiatrówkami jeśli chcesz strzelać tylko do tarczy.

Myślałem nad wiatrówką bo narazie planuje strzelanie do tarczy ale pewnie w lato będę miał okazje rozgrywać mecze ze znajomymi, dlatego zastanawiam się jakie marki replik są godne uwagi.

Posted

Strzelanie do tarcz z replik asg nie daje wiele frajdy, celność jest kiepska. Tylko bardzo dobrze poskładane repliki mają zadowalającą powtarzalność, a to kosztuje niemało kasy. Co do pytania jak zawsze wszystko zależy od budżetu, niezależnie od finansów klamka na pierwszą replikę to kiepski pomysł.

Posted (edited)
15 minutes ago, krobug said:

Strzelanie do tarcz z replik asg nie daje wiele frajdy, celność jest kiepska. Tylko bardzo dobrze poskładane repliki mają zadowalającą powtarzalność, a to kosztuje niemało kasy. Co do pytania jak zawsze wszystko zależy od budżetu, niezależnie od finansów klamka na pierwszą replikę to kiepski pomysł.

A ogólnie repliki do 1500-2000 zł jakie marki patrzeć? i też do 1000 zł podobają mi się repliki Specna arms tylko nie wiem czy są one warte swojej ceny.

Edited by Zielak51
Posted
12 godzin temu, Zielak51 napisał:

A ogólnie repliki do 1500-2000 zł jakie marki patrzeć? i też do 1000 zł podobają mi się repliki Specna arms tylko nie wiem czy są one warte swojej ceny.

Ci lepsi producenci to np: ICS, LCT, G&G, Krytac, VFC, WE.

Specny nie są złe, ale chyba bardziej opłaca się wziąć jakąś eMkę od DE. Oczywiście wszystko zależy od aktualnych cen i promocji.
Na pierwszą replikę polecałbym plastikową eMkę od DE. Jak Ci się Airsoft nie spodoba to łatwiej sprzedać z mniejszą stra