Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

http://www.azymut.waw.pl/sklep/produkt.php...p?id=613&idg=22

Moze uogólnić troszke temat i poszerzyć go na buty produkcji TracPac. Gdyż tez jestem zainteresowany kupnem butów tej firmy a nie moge znależc opini o tym producencie i produkcie. A zresztą wieksza jest szansa że ktoś uzywa wersji zwykłe,j nie pustynnej, Desert Patrol powinny być analogicznie wykonane<jakościowo> do Patroli.

Posted

A wieć tak. Buty zamówiłem już dziś więc jak domnie dotrą można spodziewać sie recenzji, ponieważ są to żadko używane buty. :) Narazie wiem o nich tyle że te podane wy wyższym linku są orginalne.

[ Dodano: Sro 22 Mar, 2006 ]

A więc tak butki już do mnie dotarły. Pierwsze wrażenie jest pozytywne. 8) Jutro napisze coś więcej, ale zapowiadają sie dobre buty.

Posted

Buty fakt - brytyjskie. Niestety nie wojskowe.

Jak szukasz czegos aktualnie na topie to polecam sciagnac z UK Magnum Amazon (wersja 3, o ile pamietam). Uzywane kolo 50Ł,nowki kolo 100Ł. Nie wiem czy armia wziela to pod kontrakt ale napewno duzo ich bylo w Afganie czy Iraku.

W

• 4 weeks later...
Posted

>British Desert Boots<

Używane, zresztą widać gołym okiem. Cena niezła, wyślą do Polski, jeśli ktoś będzie miał życzenie zamówić.

Rozmiar 10, to chyba ktoś z byczą stopą - ja noszę męską 7 która jest troszkę zaduża na moją stopę. Polski rozmiar damskiej 7 to 40-41 [różnie bywa, bo w Polsce rozmiarów się nie trzymają].

Posted

Hmm... Miałem TracPacki (czarne, nie pustynne) . But super, wygodny, zmiękkiej skóry i wogóle, ALE.

No właśnie. Dość szybko wierzchnia warstwa skóry schodzi (nawet jeśli położy się nieco za dużo pasty!), a podeszwa tak ładnie wam pęknie wkoło tego kółka a potem na całego:(. Tak samo jest w Fostexach od któych różnią się chyba tylko nazwą.

Od października miałem Fostexy (2 miechy i zwrot pieniędzy) potem Fostexy (do zeszłego tygodnia, w Azymucie wymiana od ręki), a teraz dostałem Starforce i ciekawe ile wytrzymają...

PS. Azymut już się wycofał z Tracpackow(tzn ja w sklepie ich nie widziałem...)

• 11 months later...
Posted

Odświeżę nieco ten jakże stary temat :-P , ponieważ mam pytanie.

OD jakiegos czasu zanajduje czasem na allegro takie buty brytyjskie desert patrol

http://www.allegro.pl/item183132534_brytyj...trol_nowe_.html

Jeśli ktoś miał z nimi styczność niech napisze cos o nich, czy sa wygodne, solidne itp. im więcej tym lepiej.

PS Zastanawiam się pomiędzy tymi a Protektorami pustynnymi używanymi prze Polaków w Iraku :-P

proszę o radę

Posted

Mam te butki z allegro. Butki jak butki, mam wrażenie, że są drugiej jakości (drobne błędy w przeszyciu, poprawki). Wygodne z wygodna wkładką. Przez język na całej długości na pewno nie do codziennego chodzenia (gdy zakładamy i ściągamy). Żadna rewelacja ale za tą cenę (60) ... są bomba.

Posted

Mam te butki z allegro. Butki jak butki, mam wrażenie, że są drugiej jakości (drobne błędy w przeszyciu, poprawki). Wygodne z wygodna wkładką. Przez język na całej długości na pewno nie do codziennego chodzenia (gdy zakładamy i ściągamy). Żadna rewelacja ale za tą cenę (60) ... są bomba.

Jeszcze jedno pytanie odnośnie tych butów, czy są lekkie jak przystało na buty pustynne? i przewiewne? :-P

Posted

Zwróciłeś uwagę, że termin "lekkie" i "przewiewne", podobnie jak wcześnie "wygodne" to wszystko terminy których opisanie jest nad wyraz subiektywne?

Jeśli szukasz na forum usprawiedliwienia wydatku 60 pln to się zastanów czy to mądre.

Chcesz butów lekkich i przewiewnych? Rozwiązanie podałem ci w poprzednim poście. To czy buty brytyjskie z allegro spełnią twoje wymagania okaże się dopiero jak je kupisz i pochodzisz.