Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Doom II: HoE nie było to czasem nazwane Big Freaking Gun przez bohatera? Albo Frigging czy jakoś tak ... Może się mylę, ostatni raz grałem w to ok 9 lat temu.

Ogólnie podziw i szacunek dla obydwu sprzętów ( i konstruktorów ), ciesze się że w czasach, gdy wyznacznikiem wartości dla większości stały się FPS'y na identycznie wyglądajacych kolejnych klonach M4/M15/M16/Mi24 etc etc komuś chce się jeszcze coś takiego robić :).

Posted
Dobre:D Niech ktoś jeszcze zrobi rocket luncher i railguna i gramy w q3 w realu  :wink:
Mamy już Paznerfausta, Panzerschrecka i armatke Pak 35 (a dokładniej Promant ma)...

Jeszcze jakieś pomysły? :P

Posted

Chyba założe program pimpmygun :P , co do railguna to dało by sie zrobić :D ( jakby sie ktoś znalazł z aegiem do przeróbki to moge sie tego podjąć :) ) chyba sie kiedyś za niego wezme, narazie leci morita z starship troopers :).

Posted

Robale też już były. Gdzieś są fotki Rhotaxa z Zahconu - tego co ten koleś zrobił ze sobą przy użyciu skórzanych ciuchów i dużej ilości taśmy klejącej to po prostu nie da się opisać.

Przyznaję, że jeszcze się ekipa z REBELa nie wzięła za Działo Morita. Ale jeszcze niech kilka Pulse Rifle'ów zrobią, bo sam chcę u nich jeden zamówić ;)

Pozdrawiam

Kret

Posted

Spokojnie krecie, w przyszlym tygodniu jade po materialy to skończe body do pulsa. Musze coś w końcu skończyć, bo ten smartgun to tez narazie wersja beta jest.

Posted

Giwery zarąbiste, ktoś ma talent i dużo czasu, pozatym orientuje się ktoś co do broni z starship troperrs ? chodzi mi o to czy takie coś istnieje (bo kiedyś mi w tv migneło coś identycznego i to nie była kolejna część ST) i czy ktoś posiada zdjęcia itp. tej giwerki.

Posted
Mamy już Paznerfausta, Panzerschrecka i armatke Pak 35 (a dokładniej Promant ma)...

Jeszcze jakieś pomysły?

dajcie czas Promantowi to na strzelanke tygrysem ze sklejki przyjedzie ;)

nie dałem rady na marchant-a... z czego jest zrobiony BFG? kartoon?

Posted

Kaleb, z czego robisz Moritę? Na Arniesie złożyli ją z obudowy kupionej od filmowców, gazowego Skorpiona i bodaj Hardballera CG albo jakiejś innej taniej pompki.

Ja z kolei zamierzam się na coś w stylu spluwy Blade'a - byle tylko mieć RIS'a albo trzy na tym moim nieszczęsnym Ingramie :P

Posted

Powiem tyle - świetna robota, mimo że nie siedzę w tym klimacie zbytnio, to naprawdę respect dla Twórcy

8O

pytanie tylko - czy koszty przeróbki wyniosły jakąś logiczną sumę, czy drugiego AEGa? :mrgreen:

Posted

Westie o risy nietrudno ^^ kupujesz jakiegos rozwalonego taniego springa na allegro ( jakies m4ris) i masz 4 risy do dyspozycji :P ja odkupilem jeden od kumpla z jego posypanego taniego m4 i bede montowal pod tlumik do mojego mp5sd2 a on w swoim famasie TM wrzucil na foregrip :) wyglada i funkcjonuje calkiem calkiem :P