Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Mój kumpel miał to gów... Gdy to dostał to cieszył się jak dziecko i wychwalał go ponad niebiosy mówiąc że "świetnie wygląda, że to co że ma plastikową lufe i bez hop-upa, bo najważniejsza jest moc". Biorąc ten plastik do ręki bałem się aby nie złamać. Ostatnio tak się stało - połamały się bebechy i chciał za moim pośrednictwem kupić coś o mocy najlepiej 2J, magazynku 500 za cene AŻ do 50 zł. :lol: Wydaje mi się, że takie osoby powinno się nazywać dziećmi airshitgun lub ludzmi tanich militarii

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jestem "szczęśliwym użytkownikiem" tej zabawki. Total plastik, oprócz śrubek i sprężyny (jeden kolega kupił i miał plastikowe śrubki :) ) Pierwszą częścią jaka mi poszła, była rączka przeładowania. Potem zwaliło się podawanie kulek (kochamy magazynki zsypowe). Na szczęście lubię majsterkować - komorę zsypową wywaliłem, spiłowałem gniazdo i teraz ładuję magazynkami od kałasza Wyjebo (coś ala Bren). Nową rączkę zrobiłem z butelki na kulki ;) i resztek lufy z Wyjebo - z daleka wygląda jak shotgun z przymocowanym słoikiem :lol: Mój egzemplaż jest wyjątkowo żywotny, nawet był stockowo całkiem szczelny. Zasięg nawet całkiem niezły (jak na shit) ale i tak do M47 kumpla się nie umywa. Ogólnie NIE POLECAM chyba że masz dużo plastiku ze starych broni i wolne wieczory ;)

Aha jak dorwę aparat to wyślę zdjęcia...

Posted

Mialem kiedys tego hmm , guna fajne jest w nim to ze mozna strzelac bardzo duzo kulek w krotkim czasie no coz nie jest to cud grzechocze, blyszczy sie w krzczorach. Ogolnie nie polecam , "sprzet" pozyl miesiac wystrzelil w tym czasie jakies 5000 kulek i rozwalil sie tlok , kaszana .

Posted

ta kupiłem to za 20zł od kumpla ścierwo jakich mało. Czasami strzela czasami nie, czasami wystrzeliwuje po 3 kulki naraz na odległość 1m a o celności nie wspomnę. Magazynek zsypowy jak sama nazwa wskzuje nadaje się do zsypu. Parę kulek brzęczy w środku (wpadły do środka a tej "repliki" nie da się rozkręcić bo śruby są wyrobione) no i jeszcze chwyt pistoletowy mi wczroaj pękł i wogóle nie tykać 3 metrowym kijem. Ja sam zamówiłem springa TM a airshitguns i tanich militarii nie tykać.

• 2 weeks later...
Posted

Miałem okazję porównać silvera z m47 i powiem tak:

-moc niewiele mniejsza

-celność także tylko troszkę mniejsza

-wykonanie-bez porównania(na korzyść m47)

Lecz brak HU zdecydowanie eliminuje go w walce z m47, kulki 0,2 w m47 po około 25 metrach się unoszą lecz kulki 0,23-25 eliminują ten problem,natomiast w silverze kulka 0,2 już po około 10-15 zaczyna opadać.

Imho nie ma się co zastanawiać.

Guest ELiTE HUNTER
Posted

nic recenzować nie trzeba :lol: przeczytaj komentarze na allegro (negatywne) osob które go sprzedawały :D

DRAMAT!!! Plastikowe gówno i w dodatku niedziałające!!! Dajci Spokoj sobie z tym allegrowiczem!!!

Drodzy Panowie! GRATULACJE! osiagneliscie mistrzostwo we wladaniu marketingową bronia. Internet jest tak wspanialym narzedziem ze dzieki pieknej prezentacji na allegro pozwala wam sprzedawac setki i tysiace zabawek ala'paintball wykonanych w CHINACH

To co otrzymałem to uszkodzony, niekompletny i tandetny bubel. Procedura reklamacji (oczywiście na mój koszt) przewyższa wartość towaru. Czyżby świadome działanie

nie dość że porysowany to wyglada jak tandeta. Pełny NEGATYW za daremne podejscie do sprawy i do klienta! Jaki Pan taki kram..a kram do d*py! Owszem moge reklamowac ale za czyje pieniadze?

Kupilem 2x Shotgun Silver paczka zostal wyslana dopiero wtedy jak sie upomnialem. W jednym shotgunie brakowalo czesci i sróbek, a drugi po kilku strzalach sie popsul obydwie sztuki byly porysane i wygladaly na wczesniej uzywane (z reklamacji)

No cóż... pistolet przyszedł w miarę szybko, ale gdy naładowałem magazynek i pociągnąłem za lufę... replika się rozpadła! Otworzyłem go, ale okazało się, że połamały się części, których już nie można skleić. Nie polecam!

:wink:

a Tak dodając od siebie to tym mozna soebie niezła krzywde zrobić :D

nie koniecznie wystrzliwana kulka tylko kawałkiem plastiku odłamanym w czasie wciskania spustu :D