Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

poniewaz stray wyglad mi sie znudził postanowiłem przerobic swoją chnska mp5a5 firmy cyma.Przeróbka obejmowała skrócenie całej emp5tki oto co udało mi sie uzyskac.dokładne info na gg....

my.php?image=lpic00135qo.jpg

Posted
hmm zbytnio nie umiem opisywac....

To się wysil... :lol: Warto poznać szczegóły tej operacji. Faktycznie, jakbys dał krótszy magazynek hi-cap to wygląd by był miód z orzeszkami :D

Myślaleś o malowaniu? Ja ostatnio pokolorowałem moje nudne M4. Dosłownie narodził się na nowo. Warto poszukać na google oryginalnych mp5 z ciekawym malowaniem, i może coś wpadnie do głowy.

Posted

malowanie raczej odpada bo niestrzelamy sie w terenie lesnym tylko zurbanizowanym:D zobacze jak mnie cos złapie to napisze a jak nie to sam mu pomoge :D:D :mrgreen:

Posted
malowanie raczej odpada bo niestrzelamy sie w terenie lesnym tylko zurbanizowanym

Niekoniecznie musiałbyś malować camo, z pewnością znacznie wygląd poprawiłby czarny mat, srebrne przecierki. :wink: Jeśli masz warunki to spróbuj, zadanie nietrudne a bardzo przybierze na realizmie :twisted:

Posted
sam jestem modelarzem ale w kategori rakiet(w-ce MP 2001) itp a z farbami tesh mam doczynienia wiec zobacze co sie da zrobic:)

:mrgreen: Już lepiej. I tak ma być :D. Dobrze, że jakoś Cię przekonaliśmy. Daj znać o efektach.

• 3 weeks later...
Posted

fajny pomysł jak bedę mial już snajperkę to zrobie coś podobnego z moją mp5ką żeby ją przekwalifikować na broń towarzyszącą