Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Hmm, wydawało mi się że już raz ten wątek zakładałem...

Enyłej, chciałem się pochwalić nową stroną RBB. Tym razem dzieło nie jest moje, lecz Kate (znajdziecie jej profil w dziale members/członkowie na stronie).

Zapraszam do podziwiania :o)

• 2 months later...
Posted

"Horrors of war" to nowa seria krótkich form filmowych autorstwa Royal Blood Berets. Ma to być cykl nastrojowych miniatur obrazujących dramat żołnierzy na polu walki. Zapraszam do obejrzenia pierwszej części cyklu - THE TRENCH.

Posted

Kolejny kawałek powinien być o herbacie:) Ten horror kiedy nie można spokojnie wyjąć paputka podczas oblężenia, a wróg nie rozumie powagi sytuacji. Wojna jest okropna.

• 3 weeks later...
Posted

Zapraszamy na kolejną część cyklu "Horrors of war".

Film nosi tytuł "Ultimate Price" i opowiada krótką historię żołnierza i najcenniejszej ofiary, jaką przyszło mu złożyć na polu walki.

Zapraszamy - ULTIMATE PRICE.

• 1 year later...
Posted

RBB znów wraca na ekrany. Zapraszamy do obejrzenia 3 części "Horrors of war", zatytułowanej "Duty Calls".

Jest to miniatura (autorstwa naszej Kate) opowiadająca o dzielnych ludziach, nie wahających się poświęcić wszystkiego dla spraw, które są najważniejsze...

Zapraszamy na YouTube, lub do ściągnięcia z naszej strony.

Miłego oglądania!

Posted
a Padre w domu ma inaczej czapkę ubraną, a inaczej jak wychodzi
To jeszcze nic. W domu ma MultiCama i na nim kamizelkę, a na zewnątrz ma pod kamizelką kurtkę DPM ;)
  • 4 months later...
Posted

Gdyby przypadkiem ktoś próbował wejść na stronę RBB i dziwił się, że nie może - służę odpowiedzią: strona przestała istnieć, grupa również.

Dziękuję za uwagę :o)