Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

- Kolor szary

- Wystające i sterczące nitki

- Świeci się jak psu jajca (w końcu pisałem, że polyester)

- Pada mżawka, droga 50m od samochodu do domu a kurtka mokra - krople nawet po niej nie spływają tylko od razu wsiąkają

Nie pamiętam kiedy kupowałem, chyba rok temu.

Posted

:maniak_luzik: Skubaniutcy... :maniak_luzik:

To jest segment rynku, na którym PennCott ma szanse pójść. Bo Specopsowski nie jest łatwy do dostania i z pewnością droższy... Dodajmy do tego, że Helikon sporo towaru sprzedaje przecież na rynkach innych, niż polski... Pozostaje pytanie o jakość i trwałość, ale tu nie mam punktu odniesienia.

...na szczęście dwa mundury w szafie mam, trzeciego mi nie trzeba...

Posted

Ja wczoraj odebrałem przesyłkę z windshirtem (Trooper), i też nie powiem, żebym wykonanie było perfekcyjne. Krój owszem, bardzo fajny. Nie wiem też ile warta jest ta siateczkowa tkanina w kieszeniach - czy np. klucze luzem mi jej zaraz nie wydrą...

• 1 month later...
Posted

Może być nawet drożej byle spodnie mi się nie kończyły tuż za kolanami. A na to się zapowiada jeśli nie będzie wersji long. :icon_razz2:

Posted

Dokładnie, jeśli za komplet wyjdzie tak powiedzmy 3/4 ceny Spec Opsa to chyba jednak będę wolał dopłacić i mieć pewność, że mundur się szybko nie rozsypie.