Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś rozbierał magazynek Socoma? Jeśli tak to co pokei trzeba (wybić/rozkręcić) aby rozłożyć maga i go nie zniszczyć? Mnie kulki się klinują w magu, wcześniej polerowałem wnętrze magazynka bez rozbierania, oraz włożyłem mocniejszą sprężynę i... kulki się nadal blokują....

Chcę rozebrać maga i wszystkie ścianki wewnątrz dokładnie wypolerować.

Pozdrawiam

Posted

jak patrzysz na maga od boku przy gornej czesci masz taki maly bolec do wybiciamini_1151228342.jpg wybijasz go sciagaasz ten podajnik i mozesz wyciagnac sprezyne i zpilowac boki wa magu od dolu tez mozesz rozebrac maga tam amsz 2 duze bolce do wybicia tylko nie polecam tego robic bo tam jest uszczelka i pozniej trzeba sie pozadnie wysilic jak sie imadla nie ma zeby zloyc tego maga

Posted

Witam Was! :)

Czytając to forum stwierdzacie, że trzeba przetrzeć wnętrze magazynka, jeżeli stwierdzę jakieś problemy z zakleszczaniem się kulek. Mój SOCOM, jest akurat w drodze. Jest to moja pierwsza Broń, bo dopiero zaczynam zabawe w ASG ;).

Czy mógłby ktoś z Was pstryknąć fotke magazynka i pokazać, które jego części należy przetrzeć?

Byłbym bardzo wdzięczny :) :F