Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted
A ja ide na kompromis kupuje sobie M47 wersja A (z kolba) i berette 92F Heavy Weight jako bron boczna i bede wymiatac

I tak trzymać. Super podejście jak na początkującego. Ja polecam taki zastaw, a może raczej odradzam taniego aeg'a. Na początek sprężyna, najlepiej krótka i dobra (TM, STTI lub CG). Potem jak dorośniesz do dobrego AEG'a będziesz miał już broń boczną.

Posted
A ja ide na kompromis kupuje sobie M47 wersja A (z kolba) i berette 92F Heavy Weight

Jeśli jeszcze nie kupiłeś Beretty zastanów sie lepiej nad jakąś z Hop Up. STTi go nie ma, a dołożysz dychacza i znajdziesz guny z hopem z dobrej firmy. Chociazby Berette Cyberguna która bodajże na military kosztowała ostatnio tylko 59 złotych, podobnie jak Walther P990

I takie małe sprostowanko: Mam nadzieje, że ofkorz każdy wie iż strzelba M47 to w rzeczywistości replika Remingtona 870 "obrzyna" :lol: Taka mała informacyjka bo każdy tylko "M47" "M47 A".

Profilaktycznie to napisałem, żadne tam Panowie wymądrzanie :F

Pozdrawiam

Posted
A jakie polecasz firmy jak chodzi o pistolety ?

:arrow:

...chociazby Berette Cyberguna która bodajże na military kosztowała ostatnio tylko 59 złotych, podobnie jak Walther P990

:F

• 3 weeks later...
Posted

Walthera posiadam, w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Z tego co słyszałem beretta ma zbliżone osiągi i ogólnie to ta sama klasa.