Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.

Mam pytanko.

Jak to w końcu jest z tym m16a1 z military.pl??

Piszą, że jest to nowy model, a ze starego została tylko obudowa.

Z tego co wiem to stary model to jest lipa.

Może ktoś z was coś o tym słyszał, lub ma NOWY model tej m16-stki.

Dzienx za wszystkie odpowiedzi.

Pozdrawiam.

EDIT:

Temat zmieniony przez moderatora na prośbę użytkowników.

Posted

Miałem ją 3 dni bo oddałem :) . To była porazka pod względem zasięgu w porównaniu z M16 HFC. Wykonanie całekim niezłe gdyby nie grająca porzy strzale sprężyna. Jak dzwoniłem niedawno do gościa powiedział mi że ta wersja nie różni się nieczym od starej.

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

M16 do cqb hmmm nie polecalbym poniewaz ma okolo metra dlugosci wiec troche ciezko bedzie manewrowac wiem bo sam mam m16A2 i to jeszcze z dorabianym tlumikiem i w pomieszczeniach jest padaka a jak wiadomo dzwignia przeladowywania jest ciut niewygodna nawet w terenie otwartym wiec pomysl co dopiero w pomieszczeniach....POZDRO

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Nie chce tu nikomu podpaść ale ja marui nie ufam.Ma takie same bebechy jak CG tylko ciut mocniejsze body.Za to jest fajnie drogie :twisted: ?Ja mam CG M16a1 i nie narzekam strzela ok i nie podnośi tak jak to robi marui.Pozdro

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

chce powiedziec ze m16a1 z cg niema poruwnania do m16a1z tm posiadalem obydwa modele i niema co poruwnywac roznia sie wytrzymaloscia ladowaniem zasiegiem celnoscia niezwazam na szczeguly 8) jak widze ze ludzi pisza ze tm jest gorsza od cg to mi sie smiac i plakac chce :evil:

WiEjE SmIeRcIa oD StRoNy wOjNy :twisted: