eltharion Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Więc tak: NIe słuchając rady mądrzejszych :P kupuując Castorurkę nie kupiłem kulek profilowanych: zaczęłem strzelać z kuleczek skrzydlastych. I Castorurka mi sie zatkała tak, że kulka nie chce wylećeć za CeHaUJot. Próbowałem strzelać kilka razy nienaładowanym, dużo rzeczy robiłem, i nie chce wyleźć. zna ktoś sposób żeby ją do tego "zmusić"?
Eddie Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 przepchac wyciorem?? :wink: ale może to zarysować ja....choć sam ryzykowałes używając takich kulek,zresztą to castorurka.
thor_ Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Do czyszczenia lufy używamy kota kaliber 5,85 i psa kaliber 5,95 .... Kolejność: Kot do rurki a za nim pies. A na poważnie poprostu innego wyjścia nie ma tylko coś co pasuje do środka i wypchnąć kulkę z lufy.
Irwin Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 corky genialny pomysł na zatkanie gnata na amen
maxavelli Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ja w tej sytuacji wyjalem lufe i wpuscilem w nia... szydelko! Ciezkie i cienkie zarazem - po kilku podrzuceniach szydelka w srodku kulka skapitulowala. Mozna zasadniczo uzyc tez drutu d orobienia na drutach ;-)!
Stolar Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Możesz też spiknąć silikonu albo wręcz jakiegoś „penetratora” typu WD-40 – gówniana kulka na pewno idealnie nie przylega więc smar dostanie się miedzy nią a lufę i ułatwi całą operacje :F Pozdrawiam!
Irwin Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Corky, po kulce kwadratowej? Bo mnie sie zakorkowała i dopiero wycior + WD-40 pomogło.
thor_ Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 strzel zaladowanym Na ostatniej strzelance jak mi tak ojciec w chinolu z prec lufą tak próbował odetkać to potem 5 minut wydłubywałem pół maga kulek z lufy... Nie jest to mądre rozwiązanie. Pozdrawiam
Recommended Posts