Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

No wiec witam Was wszystkich :)

Jestem nowy w swiecie ASG, dzsisaj odebralem mojego AK 47 [ sprezyna ] od CG , mam kilka pytan co do ewentualnnych przerobek tej repliki.

Pierwsze pytanie , jak nalepiej i najbezpiecznij dociazyc bron [ wydaje mi sie zbyt lekka ], tak zeby nic w srodku nie latalo i zeby w czasie walk czasem cos sie nie odczepilo [ przynajmniej, zeby bylo minimalna szansa na to ].

Nastepne pytanie to jak wzmocnic kolbe?? Wmontowac srubke?? Jakis klej czy co?? Kolejna sprawa to magazynek [ uch mysle ze to bedzie moja zmora]. Strasznie grzechocze, jest jakis sposob na wyciszenie tego halasu?? [ myslalem nad pokryciem srodka jakims materialem, ktos moze juz tego probowal??

Jezeli ktos posiada ta replike to wdzieczny bym byl za kilka porad i screenow po przerobkach, moj adres email michsze@interia.pl :)

Posted

Kolba niestety lubi się łąmać i wątpie by dalo się to jakoś naprawic (chyba ze wypustka która siedzi w body była by calością a nie wydrążona w środku. Trzeba uważać by tez pin trzymajacy kolbe w body nie pekl (tak mi pierwszy raz poszla kolba). Grzechotanie maga jakos nie ejst aż tak denerwujace i da sie to przeżyć. Dociążyc hmmm to tylko w kolbie ale moze to spowodować łąmanie się jej. Zostają jeszcze oklądziny łoza i rury gazowej.

Posted

Nie, nie Black :) Chodzi mi o model z imitacja drewna. Slyszalem, ze kolbe mozna wzmocnic dodajac jakas srube, nie mam pojecia wlasnie jaka, gdzie i jak to zrobic. Okladziny loza i rury?? Moglbys cos napisac dokladniej?? Czytalem te tematy i nie ma tam informacji jak zrobic ewentualne przerobki

:?