xxxFENCExxx Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 http://w4.ivyro.net/~fallsky/zboard/zboard...&desc=asc&no=51 Nie za bardzo metalowy ale wygląda nieźle. Może być na części do przeróbki z AK 47 na AKM
Arthur Currie Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Wydaje sie ze skożystano z czesci AM-47 cyberguna (tego starszego co jest akm'em tak naprawde). Podajnik kulek w magazynku wydaje się być znajomy i podobny od AK, tak samo wyglad body jak i okładzin (róznią sie kolorem). Podobny nieco do AK granatnika (wersja z dluższą lufą przystosowana do wystrzeliwania granatów nasadkowych).
Pesus the Hunter Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Ale pudełko jest rozbrajające. Tutaj napis USA, z boku obrazki z sierpem i młotem i z armia czerwoną. :lol: Co do samej giwery, to trafi ona do Polski?
barbie Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 CO wam powiem to wam powiem ze on jest sliczny.
kulikson Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Wygląd nawet może byc,ale z tym magazynkiem to przesadzili...I prawdopodobnie jedyny pasujacy magazynek w stylu ak 47 jest ten od cyberguna od wersji sprężynowej ak 47...Do Polski i tak pewnie nie trafi...Chociaż jakby naciskać military.pl to może istniałby cień szansy...
mig Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Chyba raczej Specshop bo to oni sprzedają jako jedyni chyba w Polsce wyroby tej firmy.
fiedotow Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 No włąśnie? Skolko stoit eto szczastie? Szkoda, że nie wszyscy znają rosyjski... Fajny. Tylko pytanie. Nie potrafię czytać tych ichnich robaczków - czemu w instrukcji są narysowane trzy magazynki. A może ja coś przeoczyłem... Wybaczcie - tu już ten wiek :lol:
Arthur Currie Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 No włąśnie? Skolko stoit eto szczastie? Szkoda, że nie wszyscy znają rosyjski... Fajny. Tylko pytanie. Nie potrafię czytać tych ichnich robaczków - czemu w instrukcji są narysowane trzy magazynki. A może ja coś przeoczyłem... Wybaczcie - tu już ten wiek :lol: może jakie do niego jeszcze pasują magazynki??
Miedza Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ja tam super znawcą od broni nie jestem ale mi to on bardziej przypomina Dragunowa. Jakby kolbę zmienić i okładziny to można z tego niezłe cacko zrobić. A może to tylko złudzenie przez ten krótki magazynek.
xxxFENCExxx Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 8O Oj złudzenie, złudzenie...
Medi Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Awtomat Kałasznikowa-74 Snajperskaja Wintówka Dragunowa
Recommended Posts