happy666 Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 jest gdzieś o korygowaniu na forum,jak tak to podaj linka? Quote
Brayli Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Pewnie jest, ja regulowałem doświadczalnie. W lewo wykręcasz śrubę -> silnik jest dalej od osi zębatki -> większe przełożenie, mniejsze obciążenie. Jeśli nic się nie dzieje to nie ma sensu regulować. Ja wykręciłem, bo za głośno pracował, słychać było jak drze po zębatkach. Wraz z wykręcaniem odłos pracy cichnie, co znaczy że jest lepiej. Ale trzeba uważać, ten imbusik jest bardzo delikatny, ja przesadziłem, rozwaliłem gwint i musiałem dorabiać nowy. Quote
agat Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 A ja mam takie pytanko chcialbym zrobic tuning wella i mysle zeby zrobic go w CAPRI ASG i zrobic cos takiego http://www.asg.com.pl/product_info.php?...cts_id=359 co myslicie?? A wogole tuningowal ktos juz wella ?! Smile Quote
Brayli Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Ekhm, cały ten post dotyczy tuningu Wella :) Jak nie czujesz się w tym dobrze, to im wyślij, ja wolę robić upgrady sam, taniej i więcej satysfakcji. Wystarczy wykonywać to powoli i z uwagą. Quote
Recommended Posts