artiar Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Co sadzicie o tej grze? Moim zdaniem ta gra rzadzi 8) . Super fabula i ta atmosfera :strach: . Quote
Zgedi Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 ładna gafika i tyle plusow bym wymienil,reszta to jakas porazka...ja sobie w dwojeczke gram...o niebo lepsza :wink: Quote
DariuszM Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 nie "dwójeczka lepsza" tylko ty żeś się zestarzał :) i do dwójki czujesz sentyment, a III to już za mało, by zachwycić kogoś, kto pamięta stare gry :) d3 jest taki sam jak poprzednie części - to gracze są inni....:) Quote
K.A.B Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Tak jak mówią - gra która ma Cię przestraszyć "Boo" z za rogu, z ładną grafiką i marną fabułą. Na domiar złego zaczyna mocno nudzić pod koniec gry. Quote
Gołąb Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Grafa calkiem,calkiem,ale strasznie pamieciozerna(przynajmniej u mnie-IMHO grafa farcry ma wiekszy potencjal a mniej pamieci zre u mnie)a sama gra to kibel straszny.Zero strachu podczas rozgrywki-potworek z dziury,potworek spod schodow itd.To wszystko juz bylo.A lepsza atmosfere ma moim zdaniem F.E.A.R,duzo bardziej schizujaca i pomyslowa.Doom 3 jest jak kiepski horror,tak straszny ze az nudny (przynajmniej ja mialem takie odczucia). Quote
Guest Carmack Posted September 3, 2006 Report Posted September 3, 2006 Wraz z upływem czasu - stwierdzę, że Doom 3 był/jest średni, natomiast silnik, na jakim został zbudowany to już całkiem inna historia. O czym mamy okazję przekonywać się w coraz większej ilości gier na owym engine'ie powstałych. Tak czy owak - ciasno i niezbyt jasno. Quote
MONKeyman Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Gra nie straszy klimatem, tylko wymaganiami sprzętowymi :cry: Quote
Smith Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Gra nie straszy klimatem, tylko wymaganiami sprzętowymi :cry: No nie przesadzaj Na moim byłym/starym sprzęcie ( Radeon 9700, Athlon 2500+, 1 GB Ram ) gierka chodziła co najmniej dobrze w 1024x768 4xAA 16xAF ustawienia high ale wyłączone cienie i specular. w timedemo demo1 miałem 38 fps przy tak wysokich ustawieniach jakości Quote
maxavelli Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 I to wlasnie sa ekstremalne wymagania sprzetowe.... Wlacz wszystkie detale na full i znajdz sprzet na ktorym to chodzi pieknie (60 fps). I podstawowe pytanie : czy taki komputer jest tanszy niz PS3 (najbardziej zaawansowana technologicznie konsola)? A wlasnie... Quote
Smith Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 (edited) I to wlasnie sa ekstremalne wymagania sprzetowe.... Wlacz wszystkie detale na full i znajdz sprzet na ktorym to chodzi pieknie (60 fps). I podstawowe pytanie : czy taki komputer jest tanszy niz PS3 (najbardziej zaawansowana technologicznie konsola)? A wlasnie... Na moim obecnym chodzi już pięknie ( chyba 87 fps w timedemo demo1 ale dawno sprawdzałem ) na ustawieniach ULTRA, wszystko ON, 1024x768 , 4xAA 16xAF ... a sprzętu nie mam jakiegoś rewelacyjnego ( Rateon X1950PRO, 2 GB RAM , AMD X2 3600+ ). W 1680x1050 też można te 50 fps uzyskać ale chyba cienie musiałem wyłączyć aby było ultra płynnie ( 50-60 fps ). Generalnie gra jest całkiem całkiem ( nie wymagajmy cudów ;) ). ps. taki komputer jest tańszy niż PS3 Edited June 24, 2007 by Smith Quote
sknerus Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Moja opinia w przeciwieństwie do waszych tutaj przedstawionych jest wręcz pzeciwna.Grę oceniam bardzo dobrze,fabuła taka sobie choć akcja to refunduje:))Najlepszy efekt się uzyskuje grając przy zestwie głosników przeznaczonych na kino domowe(zubufery ch..je muje dzikie węże)bo dopiero wtedy gra wywoluje lęki i strach,dzwięk robi naprawdę klimat w tej grze.Co do grafiki to jest naprawdę przyzwoita , prawdą jest o czym tu koledzy piszą że gra ma astronomiczne wymagania sprzętowe by oczywiscie osiągnąc poziom ultra.Przy sprzęcie który posiadam(intel pentium 3(2,8ghz),512ddr2,radeon 128mb) nie musiałem strasznie skąpic z detalami.Moja ocena gry 9/10 Quote
SHOGUN_YAMATO Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Doom 3 to klasyk w tym momENcie :) Grałem we wszystkie możliwe wersje tej gry łącznie z modami i wersją podpakowaną graficznie do poziomu Q3. Chociaż dla mnie osobiście gra nie jest aż tak bardzo straszna - raczej czułem się w niej na swoim miejscu :) Ale bez 2 modów gra jest trochę miekka. Jeden poprowia działąnie strzelby (mniejszy rozrzut, mniej śrucin), drugi bardzo opóźnia znikanie ciał a zombie wogóle się nie rozpuszczają :) Quote
Recommended Posts