egoo Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Moja nowa zabawka w akcji :twisted: może to zachęci kogoś do kupna tego guna :D Jak ktoś będzie chciał jakieś szczegółowe fotki to wystarczy sie odezwać :P www.tetet.republika.pl/desert.AVI
alias Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Czy link tylko mnie nie dziala? :? [ Dodano: Wto 07 Lut, 2006 ] znaczy, niby sie sciaga, juz mi sie winamp wlaczyl, ale pliku, nie odtwarza :F
Max_E Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Czy link tylko mnie nie dziala? :? [ Dodano: Wto 07 Lut, 2006 ] znaczy, niby sie sciaga, juz mi sie winamp wlaczyl, ale pliku, nie odtwarza :F Nie mnie też nie działa . Egoo czy móglbyś powiedzieć co to za format ? Avi to nie jest .
augustox Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 albo w real player'ze lub windows media player classic
zolniu Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Mam ta klamke w wersji "czarnej" i musze przyznac, ze filmik nie oddaje prawdziwej mocy tego guna :evil: nie ma co- tego "kopa" trzeba poczuc :)
dejo Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 i pozatym nie slychac tego odglosu jaki wydaje blow back przy przeladowaniu
zolniu Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Oooo wlasnie dejo mialem o tym napisac. Deserta powinno sie przeladowywac odciagajac zamek do tylu a nie przez napiecie kurka. Jesli nie odciagniesz zamka to nie wprowadzisz tym samym kulki do komory a co za tym idzie pierwszy strzal bedzie "pusty".
Recommended Posts