Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Glock 17 - GAH0201, Glock 19 - GAH0202 [STTI]

Recommended Posts

Posted

Witam

Moja beretka 92fs CG (nie wersja HPA) już ledwo dyszy (zasięg w granicach 15m oczywiście maksymalny a nie skuteczny jest normą co mnie bardzo wk**** gdyż wcześniej strzelała znacznie dalej). Stąd moje pytanie. Czy ten glock będzie miał lepszy zasięg niż ta nieszczęsna beretka? I czy awarie występujące w tym modelu da się naprawić "od ręki"? Czy ogólnie zasięg będzie lepszy od modelu Walther P99 KWC za 49zł?

PS.

Ten sam model glocka jest na taiwangun o 10zł taniej

Posted

Właśnie przymierzam sie do kupna tego pistoletu i też chciałem sie dowiedzieć głównie o tą awaryjność i o faktyczny zasięg. Jak to jest może sie wypowie jakiś użytkownik a nie "ja słyszałem że kolega kolegi mojego wujka" :) Więc jak to tak naprawde jest z tym pistoletem?

Posted

Pisałem o tym gunie kilka postów wyżej! pisałem o nim także w innym topicu , a tak na marginesie opcja szukaj to naprawde fajna rzecz :twisted: , a teraz powiem to po raz ostani Glock od STTi to zabawka tylko do kolekcji bo na strzelance TM HG was zmiecie pozdro @ll

Posted

magazynek w glocku sie lekko wyciera i podaje na koncu (Czasem czesciej) dwie kulki naraz - wystarczy nadlac kropeleczke kleju w otwor przez tkory kulki wychodza zeby zmneijszyc jego srednice i problem rozwiazany (sprawdzone)

• 2 months later...
Posted

Z kumplem mamy glocki 17 z stti i jak czytam wasze opinie to do naszych gloczków wogóle nie pasują. Strzelamy z kulek 0.2 miałem porównanie z DE UHF,p99 HFC miałem go przez rok(szajs posypał oczywiście wszystkie usterki naprawiłęm ale nie polecam go) Berreta UHF i ostatnio Berreta CG. No i wyszło ze berrety są najsilniejsze ;) ale jak umisz strzelać to cię nie zabwi mała różnica. Najwiekszym minusem jest lufa zewnętrzna, ale nie dlatego żę się łamie ale dlatego że jest sklejona i jeszcze nie wiem jak wymienić lufe wew. i to jest mój najwiekszy dylemat może ktoś ma jakiś pomysł ???. A no i ten magazynek......czasem podaje po 2 kulki. Ogólnie bardzo mi się podoba(bardziej mi sie bedzię podobał jak wymienie lufe wew. na 6.05 mm dluższą o około 2 centy i poprawie hop up;)) więc jeżeli znalezliście jakiś sposób żeby dostać się do lufy we. piszcie do mnie z góry dziękuje i pozdrawiam.

• 1 month later...
Posted

mam taki probloem gdy naciągne pistolet zamek zostaje w tyle

powieccie co mam zrobić

[ Dodano: 28 Maj 2006 15:28 ]

wie ktos gdzie mozna dostać do tego glocka magazynek

• 4 weeks later...
Posted

Lukasp ta klamka jest badziewna - faktem jest :].

Cyjanopan? Gdzie to dostać? Skleiłem poxipolem (jakiś przezroczysty) - ni cholery :/.

Plastikowe części w tej replice sprawiają że po jakiś czasie IMO musi się posypać :(.

Zamek pozostaje w tyle gdy przeładowywujesz gnata trzymając go pod kątem lub gdy w magazynku nie ma kulek. Przyjrzyj sie jak działa blokada (po lewej stronie) to zrozumiesz.

Pirat - cena ceną ale przez "recenzje" na taniemilitaria.pl (do piekła z nimi) wywaliłem 5 dych w błoto...

Posted

Cóż mogę o tej pompce powiedzieć... Lubi czasem strzelać po 2 kulki naraz. Czasem kulki lubią się zablokować i trzeba mocno pociągnąć magazynek żeby się dziadostwo odblokowało. No i tak na dobrą sprawę zasięg nie jest najlepszy, a celność średnia (ale to pewnie wina kulek, których obecnie używam - od airsoftguns.pl - bezszwowych 0,2g). Mimo wszystko replika nienajgorsza, wykonanie niezłe, no i ma tam tych elementów metalowych pare. W każdym razie nie narzekam, bo mi się jeszcze nic nie zepsuło ani nie odłamało (na szczęście) i ogólnie jestem z repliki całkiem zadowolony... Jak na te pieniądze. Jak już ktoś tu powiedział - "za ta cene to lepszej replki nie dostaniesz" <- prawda