Brodaty Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Zachęcony ceną i ładnym pudełeczkiem zakupiłem sobie tą grę. Gra jest średnia z małym plusem, ale denerwuję mnie jeden szczegół. Na HUDzie nie wyświetla się wizerunek broni mimo iż w opcjach jest zaznaczona na "ON" i gra jest spaczowana na maxa. Taki mały pypeć a cholernie mnie denerwuje :evil: . Gra była reinstalowana 2 razu i nic. Ma ktoś pomysła co z tym fantem zrobić?
Goose Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Na HUDzie nie wyświetla się wizerunek broni mimo iż w opcjach jest zaznaczona na "ON" i gra jest spaczowana na maxa. Taki mały pypeć a cholernie mnie denerwuje Hmmm.....naprawde....dziwne....na moim zakichanym Radeonie 9200 wszystko gra.... Można wiedzieć jak masz grafe ? ;) (swoja droga, w CC: F2F bardzo przyjemnie sie gra przez siec, ma tez smaczki jak "dynamicznie zmieniajace sie otoczenie", czyli strzelasz po scianie sa dziury (nie texturki tylko sciane sie deformuje :) ) "3d" . M203 i granaty reczne tez robia fajne szkody :) )
Brodaty Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 Można wiedzieć jak masz grafe ? nVidia Gforce MX/MX 400 32mb
Goose Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Pewnie sie grafa kaszani....ja mam czasem problemy na moim zakichanym Radeonie 9200 :S
bredok Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Ja pykam w to na MAC'u i chodzi pieknie. Zapraszam do gry online od czasu do czasu jestem dostepny pod ksywka "wymiatacz" looby: "wymiatacz game".
Brodaty Posted March 23, 2006 Author Report Posted March 23, 2006 Pewnie sie grafa kaszani....ja mam czasem problemy na moim zakichanym Radeonie 9200 :STak. Kiedy poleci Smoke.
rogaltbg Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 moim zdaniem problem tkwi w tym ze masz za słaba karte graficzną,przez co gra nie moze wyswietlic ci wizerunku broni.Ja mam Radeona 9550 256 mb i działało mi płynnie.N aGe Force 4 tez mi płynnie działało.
Brodaty Posted March 23, 2006 Author Report Posted March 23, 2006 Spoko. Dzięki za rozpatrzenie problemu. Grę już i tak przeszedłem dość dawno :P Spodziewałem się ciut lepszej zabawy, ale i tak nie było źle :wink: Grę mogę ocenić na 4+ na 6 możliwych.
cord Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 Swietna gierka, sam ciupie online, jestem CordelaS ksywka.
Recommended Posts