Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zachęcony ceną i ładnym pudełeczkiem zakupiłem sobie tą grę. Gra jest średnia z małym plusem, ale denerwuję mnie jeden szczegół. Na HUDzie nie wyświetla się wizerunek broni mimo iż w opcjach jest zaznaczona na "ON" i gra jest spaczowana na maxa. Taki mały pypeć a cholernie mnie denerwuje :evil: . Gra była reinstalowana 2 razu i nic. Ma ktoś pomysła co z tym fantem zrobić?

Posted
Na HUDzie nie wyświetla się wizerunek broni mimo iż w opcjach jest zaznaczona na "ON" i gra jest spaczowana na maxa. Taki mały pypeć a cholernie mnie denerwuje

Hmmm.....naprawde....dziwne....na moim zakichanym Radeonie 9200 wszystko gra....

Można wiedzieć jak masz grafe ? ;)

(swoja droga, w CC: F2F bardzo przyjemnie sie gra przez siec, ma tez smaczki jak "dynamicznie zmieniajace sie otoczenie", czyli strzelasz po scianie sa dziury (nie texturki tylko sciane sie deformuje :) ) "3d" . M203 i granaty reczne tez robia fajne szkody :) )

• 1 month later...
Posted

Ja pykam w to na MAC'u i chodzi pieknie. Zapraszam do gry online od czasu do czasu jestem dostepny pod ksywka "wymiatacz" looby: "wymiatacz game".

Posted

moim zdaniem problem tkwi w tym ze masz za słaba karte graficzną,przez co gra nie moze wyswietlic ci wizerunku broni.Ja mam Radeona 9550 256 mb i działało mi płynnie.N aGe Force 4 tez mi płynnie działało.

Posted

Spoko. Dzięki za rozpatrzenie problemu. Grę już i tak przeszedłem dość dawno :P Spodziewałem się ciut lepszej zabawy, ale i tak nie było źle :wink: Grę mogę ocenić na 4+ na 6 możliwych.

• 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...