Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A mi tam się pomysł podoba i chętnie bym się przejechał (niestety brak money :( ), ot tak, chodźby, żeby się czegoś nauczyć, poznać fajnych ludzi, dobrze się bawić, zobaczyć jak to wygląda w innej perspektywie czy poznać pana Kangura :) - respect za specops. Jedyne czego brakuje, jak dla mnie, to bardziej szczegółowego planu tych warsztatów.

Posted

W celu uściślenia: Kangura nie będzie, bo siedzi w Australii. Chyba że sobie z zoo przyprowadzisz.. :wink: :lol: . albo jak sobie wydrukujuemy wielki afisz z jego zdjęciem :P

Druga sprawa: uściślenia nie będzie (sic!) bo podobno nie jest konieczne (sic! again). Osobiście mam inne podejście i jak może zauważyliście nie namawiam ani nie sygnuję imprezy swoim imieniem, ponieważ jedyne założenia co do planu imprezy jakie mam, są wyłącznie moimi przypuszczeniami i nie mogę wam zagwarantować czegokolwiek. Nawet nie ma sensu chyba aby podawać nazwisko gościa specjalnego, który na pewno jest osobą wielce zasłużoną, aczkolwiek również w wyniku "sił wyższych" może się nie pojawić. I wtedy co? I dupa "zła XiE powiedziała nam że będzie pan XX a jego nie ma! Na stos z nią" (hmm. stos... ja również jestem Joanna :lol: )

Cóż, przyzwyczajona jestem do tego, że zapraszając czy oferując komuś imprezę (impreza - za PWN 1.widowisko, koncert, zabawa, loteria fantowa, zawody sportowe itp. organizowane w celach rozrywkowych, propagandowych lub dochodowych 2. pot. przedsięwzięcie, zamysł; rzecz, czynność przedsięwzięta> - definiuję aby nie było czepiactwa do użytego słowa) tego typu jasno się zaznacza co jest w planach. Niekoniecznie dlatego, żeby kogoś zachęcił (do loterii np. fantowej), ale po to, aby było "czarno na białym" czego się można spodziewać i na co się można przygotować. Jak również po to, aby wszyscy uczestnicy posiadali jednakową dawkę wiedzy na ten temat.... ale nie moja "impreza", nie moja sprawa.

Jesto podana cena. Chcesz i Cię stać - jedziesz. Nie stać Cię - nie jedziesz. Przymusu nie ma.
Foka, ja nie mogę... jaki radykalizm...

[ Dodano: Pon Sty 23, 2006 2:23 pm ]

OSTATNIE WIADOMOŚCI:

1) ZOSTAŁO 10 MIEJSC

2) FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY W PRZYGOTOWANIU

Posted

UPDATE

za www.specops.com.pl:

10:00 04.03.2006

UWAGA NOWY TERMIN WARSZTATÓW MILITARNYCH SPECOPS!!!

(następna sobota)

Z POWODU NIESTABILNEJ SYTUACJI GEOPOLITYCZNEJ NASI INSTRUKTORZY NIE MOGĄ BYĆ OBECNI PODCZAS WCZEŚNIEJSZEGO TERMINU WARSZTATÓW. PRZEPRASZAMY ZA UTRUDNIENIA. JEST WOJNA.RESZTA DANYCH - BEZ ZMIAN

Posted
UPDATE

za www.specops.com.pl:

10:00 04.03.2006

UWAGA NOWY TERMIN WARSZTATÓW MILITARNYCH SPECOPS!!!

(następna sobota)

Z POWODU NIESTABILNEJ SYTUACJI GEOPOLITYCZNEJ NASI INSTRUKTORZY NIE MOGĄ BYĆ OBECNI PODCZAS WCZEŚNIEJSZEGO TERMINU WARSZTATÓW. PRZEPRASZAMY ZA UTRUDNIENIA. JEST WOJNA.RESZTA DANYCH - BEZ ZMIAN

woooooowwwwww :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 1 month later...
Posted
To jak już się te warszaty odbędą,
A czytałeś chociaż wątek? już się odbyły

to może ktoś napisze co było i czy było fajnie, a ktoś kto się zna napisze, czy to było rozsądne.
Komentaże są na forum Spec Ops, i jak na razie są same pozytywne.
Posted

bylem milo zaskoczony

szkolenie warte tych pieniedzy

8O jak wiele mozna jasno przekazac w tak krotkim czasie (9h)

zarcia wliczonego w cene nie mozna bylo przejesc, pycha!

Posted
Komentaże są na forum Spec Ops, i jak na razie są same pozytywne.
Heheheh.... to Foka akurat nie jest argument :P wiesz... może za negatywne dostaje się w dziub... :D

A innym, co marudzili mogę tylko powiedzieć "a co? nie mówiłam?" ;)