T0M4S Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 D.O.A.V coyota Camel ASP IR, grupa krwi, D-ring, Flaga i granat :mrgreen:
Foka Posted August 25, 2006 Report Posted August 25, 2006 Dobra, teraz już mój własny :D (miniaturki się krzaczą... fotki są różne ;) )
Grzechu90 Posted August 27, 2006 Report Posted August 27, 2006 witam na razie tyle :) http://img65.imageshack.us/img65/2742/dscn0577wy2.jpg
Lotos Posted August 28, 2006 Report Posted August 28, 2006 zwroccie uwage na wyposazenie Padre'go - spec por
Padre Posted August 28, 2006 Report Posted August 28, 2006 Looootooos... to miala byc tajemnica!! No ale dobrze: http://bloodberets.com/forum/album_pic.php?pic_id=881 Pelne PLCE, mundur desert, MarkVI, L85A2 z bagnetem ( real) i... WIELKI POR!!!!!!!
Wolf Posted August 31, 2006 Report Posted August 31, 2006 To ja tez sie dolacze z troche innym sprzetem:
szamanak Posted September 1, 2006 Report Posted September 1, 2006 co widac na zdjęciu: -mundur goretex polski -mundur goretex BW -polar (podpinka) pod polskie gore - hełm GI (ze specshop'u) z pokrowcem polskim na hełm wz 2000 -kamizelka LKT Szturman 1+pas taktyczny+kabura mudpil (miwo) -plecak ps 20 grot (janysport) -apteczka AOD w kolorze wz 93 (janysport) - ak 47s (cyma) - glock 18c (kwa) - nóż szturmowy polski (gerlach) -victronix -multitool -manierka w polskim pokrowcu (miwo) czego ni widac - mundur polski - buty magnum clasic oraz pare innych dupereli zdjęcie poprawione
Foka Posted September 1, 2006 Report Posted September 1, 2006 A opis to kurna nie lacha? Bo ja nie wiem co to za majcher :twisted: //szasz
jonboy2312 Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 Ja też się bezczelnie pochwalę :P
bartez8 Posted September 14, 2006 Report Posted September 14, 2006 SLR105 A1 (steel version) P.S. Nie zwracajcie uwagi na magazynek :twisted:
mer Posted September 17, 2006 Report Posted September 17, 2006 - latarka kątowa, Web-texa, ze zmiennymi filtrami i zapasową żarówką. - nakolanniki Vipera - przerobione zapiecia na rzepy - tj. dają się zapinać na mniej "byczą" nogę. - komplet DPM - koszula '95 oraz spodnie '95 - drugi komplet w praniu [kontraktowe] - pas przy spodniach, to pistol belt. - panterka WP wz.93 - na pewno dobrze wszystkim znana. Ale ale! Miniaturkowy rozmiar, na wzrost 163cm i klatkę 83 cm. Ja bym chętnie dodała po 2 centymetry :D Też trochę po moich przeróbkach. Poodrywałam w diabły wszystkie guziki przy kieszeniach, i poprzyszywałam ręcznie rzepy. - bush hat [jedna z lepszych kopii, kupione na eBayu] - Soldier '95 Combat Jacket Rip-stop w DPM'ie... - ... oraz w kamuflażu desert. - nie za bardzo widać, ale nastepny komplet - spodnie i koszula w desercie - bush hat w desert camo - oraz beret szkocki o odznaką BW. Nie kompletne oporządzenie PLCE w OG - wszystko kontraktowe, ale każda poszczególna cześć ma datę produkcji z innego roku i jest z innego kompletu oporządzenia: - pas z przerobioną klamrą [widać na pierwszym zdjęciu] - odłączyłam w diałby tą plastikową klamrę [większej już chyba stworzyć nie mogli], i wcisnęłam na pasek zapięcie od...working belt, tego do spodni. Ale jest o niebo lepiej. - szelki Yoke - double ammo pouch z tymi przeklętymi przegródkami w środku. To chyba taki bicz na tych, co noszą w tych ładownicach wszystko, co nie jest magazynkiem. - 2 x Utility pouch a w nich: - tymczasowo manierka z kubkiem [Web Texa] - mess tin - a w niej pozostałości po 24hr Ration Pack, zapałki, camo do twarzy, oraz Hexi cooker - kuchenka polowa. To by było na jakiś czas tyle. Nie wiem tylko, dlaczego jedno Utility Pouch wyszło bardziej "brązowe", niż zielone - jakie jest w rzeczywistości. Może złe światlo.
Vacek Posted September 17, 2006 Report Posted September 17, 2006 Tylko jeszcze ILBE brak :( Wez opisz cala graciarnie, OK? Bo bedzie burdel z pytaniami //szasz APECS IBA SDS'u Zwykły Fritz Willey'e XL1 Surefire z nazwy chyba G2 SOG Pentagon mini Patrol SDS'a na nim IFAK AITES'a Batesy z gore (11 jakby ktos pytał:P) FLC SDS i panel udowy AITES'a Ładownice AITES i SDS M249 CA W roli wypełniaczy ładownic 9 low CA z magpul'ami (czekaja na lepsze czasy :wink: ) Reszta jak widać :)
Kapral Posted September 22, 2006 Report Posted September 22, 2006 to co chciało mi się wybebeszyć z szafy.
Królik Posted September 22, 2006 Report Posted September 22, 2006 I jak? Działa? ;) A to mój nowy kolega. MICHaś.
CyberKozA Posted September 26, 2006 Report Posted September 26, 2006 Nie ma lekko - moja kolej: SPR MK12 Mod 0 Carbine Tłumik dźwięku Delta Force (110x30 mm) Acog Magazynki HK x6 M16A3 ICS Quad fibre hand guard CA Tłumik KA Kolimator WALTHER Midcapy MAG seria HK Jakieś 340-350 FPS
kulka Posted September 26, 2006 Report Posted September 26, 2006 Też się pochwale: Mundur moro Mundur pantera Kamizelka z UTG Nakolanniki Alty Rękawiczki ze Strike Systems Kopia Pro-Teca w pokrowcu własnej roboty Gogle Bolle x500 Gogle Uvex Ultrasonic Steyr AUG TM z kolimatorem 1x40 i prec lufą w pokrowcu własnej roboty
DrDestruktor Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Witam Dwie moje zabawki . M15a4 : -RAS wersja średnia FF -Kolba SF -Handgrip i okładziny KA -muszka od SR-15 -szczerbinka z chwytu m4 -kolimator nb13 m68 Guarder Vsr-10 Realshock -Celownik 3-9x50 Tesco -Dwójnóg SRC -bebechy dopasowane do sp130 narazie tylko 450fps
Szaszłyk Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 A co tam, pochwale sie. Maly ILBE i jego zielony protoplasta - testowy egzemplarz z Arcteryx'a. Nieco mniejszy, bez paru przydatnych rzeczy, ktore sa juz w ILBE (brak dziury na camel'a, brak drenazy) ale do miasta calkiem fajny. Gruba Cordura i bardzo porzadne wykonanie.
Recommended Posts