dzikki Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 W związku z duża ilością stron otwieram nowy temat o tej samej treści. Łatwiej będzie przeglądać. Aaha. I wszelkie oczywiście dysksuje o "pośladkach Maryni" będą kasowane". ------------------------------------------------------------------------ Maksymalny rozmiar zdjęć 800x600 wszystkie inne będą kasowane przez Moderatorów !!! ------------------------------------------------------------------------ Jesli chcesz by Twoje zdjecia customowej (wypasionej) repliki znalazły się na WMASG wyślij je na adres galeria(małpa)wmasg.pl Cappuccio P.S. Sorry dzikki ze pisze jako Ty ;) ------------------------------------------------------------------------
Szczep Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Błagam, wklejajcie tylko wypasione rzeczy. Nowe guny[w sensie nowe na rynku], customy, wypasione akcesora i sprzęt. Starczy juz polskich mundurów, gogli z castoramy i spreżynek. >>>Wszystkie posty nie spełniające tego warunku będe kasował !!! <<< Cappuccio
DevilWolf Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 drezyno-rower taktyczno użytkowy :D:D ; na zdjęciu Macios z SGSu i Rafał z PATuCK its me.... now DevilWolf, niegdyś PAT_Wilk bądz po prostu Wilqu, ale czasy się zmieniają :D:D a posty ubywają ;p>>>>>>>>> na zdjęciu jako pompa;p /instruktor strzelectwa na WOŚP Fallkniven S1>> zdjęcie niestety nie moje tylko Fallknivenowskie, ale nożyk taki posiadam>> ver. Black
Cappuccio Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 A co mi tam ... pochwale sie zdjeciami z wakacji ;) - oporzadzenie BW ( szelki, jakieś ładownice, kabura ect. ) - glock 18c KWA-KSC - G36 TM z gripem CA large, mostkiem G&P, tłumik Socom CA -j.w. - SLR105 A1 CA Pozdrawiam Cappuccio
saiko Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 plate carrier Eagla, troche LBTech AITES, Blackhawk STRIKE i Propper/Arc'teryx ILBE
T.J. Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Mój najnowszy i dosyć rzadki nabytek (zrobiono tylko kilka do kilkunastu tysięcy egzemplarzy) 8) Oporządzenie brytyjskie pattern 44 w doskonałym, magazynowym stanie. Było wygodniejsze w użyciu i noszeniu niż robiony w milionach sztuk pattern 37 . Wprowadzono je pod koniec 1944 roku na próby do niektórych brytyjskich i holenderskich jednostek powietrznodesantowych, oraz dla wojsk w tropikach. Ostatecznie pozostało tylko w SAS-ie i u spadochroniarzy. U nich właśnie przetrwało na wyposażeniu do lat 60. Na jego bazie robiono pattern 58. Poniżej obrazek z książki Ospreya - spadochroniarz UK w sprzęcie p.44 z 1954 roku (zajęcie Strefy Kanału Sueskiego). To w sumie raczej do rekonstrukcji, ale używam go na strzelankach historycznych w Trójmieście. Jakby ktoś miał dostęp/namiary do innych elementów oporządzenia p.44 to niech da znać na pw.
bartez8 Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 + w trakcie licytacja oświetlenia SF + filtr
Yuri Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 No to ja pozwole sobie pochwalić się :) Moim nowym nabytkiem w ACU - kontrkatowym Interceptorem Point Blank'a niestety za duży na mnie - MEDIUM i bez kevlarowych wkładów :(( Więc prosze sie nie śmiać że wyglądam jak zagubine cielątko. :):)
Flachenty Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Mój TANTAL w końcu gotowy (prawie) Baza AK47 TM, potem trochę z SLR105, trochę z ostrego i sporo własnej radosnej twórczości.
Szaszłyk Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Hmm, co my tu mamy... Raid jacket + IR IFF tabs na rekawach, SO Tech Hellcat Mk1, IFAK, Hatch'e Operator...
Johan_JK Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Witajcie :D:D:D Oto co mnie naszło / na trzeźwo / dodam że to wersja do zdjęć - tylko do zdjęć :D przykręciłem co miałem za baze posłużyło MP5 TLF CA - ris, - luneta 3-9x56, - dwójnóg CA, - tłumik, - gumowa nakładka na rekojeść, - rączka ris - low-cap krótki:d druga propozycja - ris, - kolimator typ ACOG, - dwójnóg CA, - gumowa nakładka na rekojeść, - rączka ris - mid-cap gdyby odkęcic dwójnóg to juz to z czym można mnie spotkać :D
chochol Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 No to i ja sie pochwale :) od góry: - XM177 E2 Tokio Marui (Spring - moj pierwszy) - Atoz SWD Dragunov (Spring - najnowszy nabytek) - Hatsan 70S (tez spring ale 4,5 mm :) )
RAI wilku Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 No Foka gratuluje i zazdroszcze. chochol - pomysłowy wieszak :P u mnie wygląda to troszke inaczej. Jedna z podwieszonych replik:
The Ghost Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 u mnie wisi to na ścianie, płyta paździerzowa obita wykładziną jeśli kogoś interesi to od góry: APS Type96 - Maruzen M4A1 - ICS MP5K PDW - TM Glock 17 -KSC AK 47- TM
Johan_JK Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Witam "walizeczki" zrobione ze stroduru / mam nadzieje, że dobrze pamiętam nazwe/ Wycięte ploterem Kolegi, oklejone cieńkim sztwnym tworzywem a nstępnie dane do obszycia - materiałem skóro podobnym. środek http://johan-jk.donet.pl/walizeczki/walizeczki01.jpg położone na siębie twożą jedną bryłe http://johan-jk.donet.pl/walizeczki/walizeczki02.JPG
XlibuśX Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 A oto moja M (M15a4 Carbine jako oryginał) [/img]
SouthMan Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Ja za to odkryłem w sobie stolarza :wink: M15A4 Carabine CA Colt 2011 WE
kurt Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Ja przedstawiam moja VSRkę owinieta juta jak to mialo miejsce chodzby w stalingradzie :) jakis kamuflaz a poza tym fajnie wyglada. Do tego mam peleryne pałatke (ktora moze obszyje siatka i bedize to ghillie suit) i jescze furazerke z gwiazdka radziecka w ktroej sie raczej nie strzelam ;). No coz, wygladam jak Vasilij Zajcev xD
Rollkin666 Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Moja VSR'ka . W środku wszystko wzmocnione, sprężyna 170 SP. Z zewnątrz bipod CA, luneta 3-932 z tuleją i niskim montażem. kurt, dobra robota. Drobna rada. Powinieneś tą jute trochę przyciemnić, np zakop ją w ziemi na 2 dni i postrzęp ją trochę. Będzie się lepiej kamuflować. A tak pozatym to :ok: Pozdrawiam, Rollkin
Hoplita Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 wiecej na www.spat.szczecin.pl/foto.html
Recommended Posts