Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Strzelectwo - jak co obliczyc...

Recommended Posts

Posted

czego nie rozumioesz

masz kliki, moa, zoom na luetce, podaną wielkość celu

tylko witra z niewiadomą wieje

ps. najeżdżająć myszką na wieżyczke i ruszając kierunkami na klawiatirze to ustawiasz ją 8)

Posted

dawałem to kiedyś i trochę postów było, choć nikt chyba dokładnie nie tłumaczył co i jak :)

GZ - jak tak wszystko rozumiesz, to rozumiem, że w level'u J trafiłeś za pierwszym razem spokojnie? :)

Yaca - wielkość celu masz podaną, na jego podstawie oraz kropek na celowniku - wyliczasz odległość od celu, wzory masz podane, kalkulator też

wiatr okresla się po chorągiewce, mogą być tylko 4 wartości

niestety tylko w pełnej wersji jest dokładna instrukcja jak wyliczyć odleglosć na podstawie mildot'ów...kiedyś, jak stronę odkryłem to "na czuja" w przybliżeniu jakoś to obliczałem zawsze :) ale prosto nie jest i często obliczenia biorą w łeb :)

widać, jeśli komuś matma i fizyka na takim poziomie sprawia trudność, to została już tylko rola zwykłego piechura, a nie snajpera....:)

Posted

GZ - jak tak wszystko rozumiesz, to rozumiem, że w level'u  J trafiłeś za pierwszym razem spokojnie? :)

ależ skąd

ja lubie HFT, tam nie możesz mzieniać zoomu lunetki i niczym kręcić

strzelasz na czuja

zaś w FT, kręcisz czym chcesz, dlatego ten program FT-ciarze na pamięć znają :lol:

ps. do ASG całkowicie nie przydatne 8)

Posted
widać, jeśli komuś matma i fizyka na takim poziomie sprawia trudność, to została już tylko rola zwykłego piechura, a nie snajpera...

a mówiła mama, "ucz się matole ucz, bo całe życie będziesz z kałachem biegał..."

Prawde mówiąc bardzo byłem ciekaw jak to sie oblicza, dzieki za pomoc. Bede szukal pelnej wersji tego symulatora...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...