Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Kto wie jaką przejściówke zamontować aby przykręcić tłumik do naszej kochanej wellowskiej mp5

w temacie tylko wspomniane jest o przejściówce mp5k z MG

pomocy!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Repliki JG nie zbieraja pozytywnych komentarzy, ze wzgledu na zastosowanie kilku niestandardowych rozwiazan (tak naprawde to nie jest kopia Marui, tylko jakies "tworcze" rozwiniecie), znaczaco utrudniajacych ewentualny tunning oraz naprawe.

Generalnie nie polecam JG. Posiadam dwie repliki Well'a i spisuja sie one doskonale (dobre osiagi, pelna kompatybilnosc z czesciami TM, CA itp.), a roznica w cenie, w porownaniu z JG, jest symboliczna.

Pozdrawiam!

Posted

a więc pozostaje mi czekanie aż uzupełnią w sklepie braki :( :?

a wiesz może gdzie jeszcze moge kupić mp5a5 well'a oprócz taiwangun.com??

dzęki za odp.

pozdrawiam

Posted
A nie możesz kupić Cymy?

chyba jednak sie zdecyduje na cyme ;)

właśnie dostałem maila od sklepu taiwangun.com

oto jego treść:

witam

niestey nie bedziemy miec mp5 wella 

pozdrawiam

pozdro

• 4 weeks later...
Posted

Szukam pomocy oidnosnie modyfikacji tego hicapa. Bo cos z tych opisow, co byly podane nie moge wywnioskowac jakie zebatki mam dowrocic/badz wywalic. Moze mi ktos na fotce zaznaczyc w paincie co i jak mam odwrocic.

Mag z zewnatrz 1:

mag1hy2.th.jpg

Mag z zewnatrz 2:

mag2vu2.th.jpg

Mad srodek:

magsrodekqh6.th.jpg

Posted

wprawdzie mam m4a1 Well'a ale problem mają ten sam. Wyjąłem zębatkę i auto działa jak należy, tylko podkręcić trzeba porządnie. Zdjęcie trzecie, zębatka po prawej stronie zdjęcia, czyli ta która okrywa ta zwiniętą blaszkę. Zdejmujesz ją i jazda :D

Posted

Aha dzieki. Tak tez myslalem ale nie bylem pewien. Wczesniej ja zdjalem tylko, ze wtedy trzeba podkrecac maga, co 3 strzaly :F Jakos niespecjalnie ten patent dzialal. No ale jeszce raz sprobuje i zobacze co bedzie ;)

Posted

ja mam takie pytanko:

Czy to normalne że po włozeniu FTK hurricanE M100 do tego wella dostaje tylko 300FPS? nie powinno być z 350?

Wiem ze ilość fps nie jest zależna tylko od sprężyny ale także np od lufy, która w tym well'u nie jest super, ale żeby aż taka różnica?

pozdrawiam

Rzufik

Posted
No i jak działa bo też mi to ścierwo nie hula i dzisiaj miałem już młotkiem dupnąć ale widze, że naprawić wystarczy ;)

No ja nie wiem albo cos robie zle albo na mojego maga to nie dziala. Wyjmowalem to kolko 3 razy i dupa. Na poczatku to jeszce jakos strzelal a teraz to juz w ogole sie go nie da podkrecic. Gowniany ten mag jest i juz nie mam do niego sil.

Musze kupic mag Wella na 500kulek bo on dziala dobrze tylko,m ze nigdzie go w sprzedazy juz nie ma...

Posted

A dziala Ci ten hi-cap od CA bez problemu? Czy musiales go troche spilowac. Bo jak ja ostatnio podlaczylem takiego to nie dalo sie strzelac bo karabin nie pobieral kulek. Hi-cap dzialal poprawnie na MP5 CA ale na Wellu nie chcial...

Posted

35 kulek??! ja na pelnym podkreceniu moge wystrzelec prawie caly magazynek, spokojnie kolo 150 kulek, ale grzebalem cos przy sprezynie. choc na poczatku bylo wiecej niz 35 kulek.

Posted

PAnowie pomocy wypadal mi sprezyna i z tym dziupkiem do popychania kulek nie iwem jak to zlorzyc zeby działało jak na złośc jak mam juz GEAR obcykanego to maga terazmusze szybko zlorzyc tak zeby dzialał ale jAK POMOCY:))

Posted
35 kulek??! ja na pelnym podkreceniu moge wystrzelec prawie caly magazynek' date=' spokojnie kolo 150 kulek, ale grzebalem cos przy sprezynie. choc na poczatku bylo wiecej niz 35 kulek.[/quote']

Jakos w to nie wierze ale niech Ci bedzie :roll: